<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 球場奇聞
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 05 11 09 10:06 PM:

只是個別事件
嘩~~~單單都係個別事件喎,有邊單係重複ge????
再黎學校有一位同學打劫,全間學校同學要踢出校????
一間公司一位同事做錯事,成間公司炒哂魷?????
迪奧夫向球迷吐口水,保頓以後只準對空場踢波?????
咁樣係咪好公道哩??????:cool::cool::cool:
Originally posted by 路路 at 2005-11-22 10:18 PM:

嘩~~~單單都係個別事件喎,有邊單係...
咁諗深d 佢地又真係偏激d 既.......
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 05 11 09 10:22 PM:

咁諗深d 佢地又真係偏激d 既.......
咪係LO,邊個衰拉邊個~~仲要重罰,咁以後d人咪唔敢亂黎LO~~~
Originally posted by 路路 at 2005-11-22 10:24 PM:

咪係LO,邊個衰拉邊個~~仲要重罰,咁以後d人咪唔敢亂黎LO~~~
永遠禁止入場!!!!!!
呢d人渣唔洗比面
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by 路路 at 2005-11-22 10:24 PM:

最重要的問題是
賤格的是一名曼聯球迷
但同時
有份指證該曼聯球迷惡行的
亦是數名曼聯球迷
前者我對他恨絕
後者我就支持他
很多曼聯迷都係懂是非的
但樹大難免有枯枝
希望查爾頓的球迷可以原諒曼聯啦…
點都好......受害人既創傷永無法彌補
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-22 10:31 PM:

最重要的問題是
賤格的是一名曼...
所以我都只係提議罰曼聯幾場主場唔俾入
就好似inter今年歐冠有3場都係咁

要搞到咁嚴重,係因為chalton chairman話四次主場有3次都俾曼聯球迷騷擾,證明已經唔係一次半次,亦都唔係一個半個
依個問題係需要正視o既

雖然係作客,不過某程度黎講,球會都要為球迷o既行為負責,何況今次都幾大件事

至於o個名球迷亦都應該受到一定o既 penalty
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-22 11:15 PM:

所以我都只係提議罰曼聯幾場主場唔...
下令閉門作賽係英超黎講唔會唔難d??
更正一點。我地唔係唔俾貼新聞。而係唔俾大家只貼出新聞內容,不加入自己既睇法、見解,或者不帶領討論………好似樓主咁,加入一個個人既說話,之後帶領討論就係一個好榜樣。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 球場奇聞

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。