<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女仔眼中既上進心係咪即係要男人有錢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MRSLEE at 2005-12-2 10:06 AM:
上進心 ≠ 要有錢
唔通中咗幾千萬六合彩既人就叫有上進心嗎?
有上進心的人會為自己將來而努力,要求每件事都有進步。
哈哈!!
中咗六合彩而有錢既男人.......有幾多個女仔會抗拒??(我意思係平凡女子!)...
甘梗係唔駛上進心啦!!!
有錢又要上進心......乜女人甘多要求仲可以多多道理o架!!

[ Last edited by HansChan on 2005-12-2 at 07:05 PM ]
Originally posted by 機密 at 2005-12-2 11:00 AM:
錢? 張子強都有,唔通女孩子要你做張...
絕對認同你後段所寫!!
所以我咪話女人真係好多要求!
錢又要, 虛榮又要....乜都要!
所以我先覺得女人真係天生霸道!
我覺得男人係唔應該"絕對"要就女人.....係應該一句好老土既說話..."互相尊重"甘對待對方嘛!!
但十個女人.....九個都做唔到!!
男人?? 講真句.....十個都會有三個做得到!
因女人永遠覺得自己"經貴"!! 而傳統帶落黎, 男人係要背負埋對方既嘢......其實甘問題本身唔大.....問題大係女人會越黎越野蠻!!!
(以上只係小弟意見......而我確信以上現象係佔大部份!!)
Originally posted by HansChan at 2005-12-2 19:04:

絕對認同你後段所寫!!
所以我咪話...
講得對呀! 傳統帶落黎女人永遠覺得自己"經貴"!!  不過唔就女人佢地實走人。

話時話,老兄會否因此駒“中途轉基”呀?
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-12-2 07:12 PM:

講得對呀! 傳統帶落黎女人永遠覺得自己"經貴"!!  不過唔就女人佢地實走人。

話時話,老兄會否因此駒“中途轉基”呀?
我只係轉型唔媾女罷了!(俾女媾己夠煩了!!)
因我認為冇女係唔駛死的!
我亦都唔會過份就自己條女的!!
Originally posted by HansChan at 2005-12-2 19:19:

我只係轉型唔媾女罷了!(俾女媾己夠煩了!!)
因我認為冇女係唔駛死的!
我亦都唔會過份就自己條女的!!
因住佢地實走人。

食飯先,cu
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-12-2 07:21 PM:

因住佢地實走人。

食飯先,cu
咪走到夠囉!!
同一個女人一齊, 若佢係甘過份既....我覺得一齊都冇乜意思!!辛苦自己!!
走咗, 我自然會俾機會第二個!
好~~                但又唔係一定要好好~
靚~~                但又唔係一定要好靚~
夾~~                但又唔係一定要好夾~
Originally posted by jani at 2005-12-6 10:55:
好~~                但又唔係一定要好好~
靚~~                但又唔係一定要好靚~
夾~~                但又唔係一定要好夾~
唔係好你講咩? 請試舉例說明之
其實我覺得,搵多d錢養女友都係愛ge一種表現
唔通你要你女友陪你捱苦?
即使佢願意,你又捨得?
如果你捨得,我諗你唔係真係愛佢

當你連最基本ge野都比唔到你愛ge人
你仲有咩資格去話你好愛佢,但佢太市僧?
搵多d,將最好ge野比你所愛
咁你ge女友先會得到幸福

女人一生,就係係度搵緊一個值得愛ge人
搵到後,會不顧一切愛下去,直到你變得唔再值得佢去愛

所以,男人,努力!上進吧!

[ Last edited by MaxFigo on 2005-12-12 at 01:56 AM ]
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女仔眼中既上進心係咪即係要男人有錢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。