<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 謝拉特 vs 李華度
返回列表 回復 發帖
我認為如果比較實力的話..
謝拉特同李華度..仲有些少距離..
they are not the same kind of player!
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by bigfish at 2005-12-29 05:43 AM:

96奧運玩出火同98世界盃決賽大敗已經唔完美啦
哥仔,試問邊個球員生涯係完美嫁??
李華度係球王級喎..........腳法,意識,經驗都比謝拉特好~!係體力唔夠o者!
謝拉特宜家當打,佢老左之後,咁體力化既打法仲掂咩?
謝拉特唔止體力ga~佢既遠射都係當今數一數二~仲有佢既觀察力都相當獨到~佢成日放d長傳都好致命~不過李華度都唔止係巴塞既倒掛勁~我仲記得佢有一球係中場立定(立)入~不過我個得佢地兩個係唔同踢法既球員~唔可以咁相提並論~各有各勁~不過我都係鐘意謝拉特多D~~
Originally posted by sas at 2005/12/29 12:08:
李華度係98世界盃對韓國開角球果下
...
02 世界盃 ar
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by bigfish at 2005/12/29 05:28:
兩位都係單天保至尊型o既球員, 謝拉特...
打法都唔同
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by au212001 at 2005-12-29 04:16 PM:

哥仔,試問邊個球員生涯係完美嫁??
只係回應樓主仁兄的說話o者, 因為巴西o既奧運金牌係俾佢斷送, 之後更被逐出國家隊添
98 決賽佢同朗拿度都踢到冇晒影, 反而白必圖仲有d 野睇下
以球會表現計, 李華度真係無可挑剔
似乎今次投票顯示較多人認同謝拉特化腐朽為神奇o既能力, 可能大家對佢o係歐聯決賽入一球, 兼號令隊友反敗為勝o個場仲瀝瀝在目啦, 佢o既感染力真係強過李華度, 相反李華度扭轉乾坤好多時都係靠自己不斷入波, 其他隊友仲踢到死下死下咁, 好似巴西對烏拉圭o個場外圍賽咁
Originally posted by CHECSS at 2005-12-29 21:52:

02 世界盃 ar
係對土耳其

[ Last edited by wai0818 on 2005-12-29 at 11:48 PM ]

160 x 120 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 謝拉特 vs 李華度

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。