<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 最激嘅性經驗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-2 04:14 AM:

嘩~~~~~
鹹雀手呀~~~
掂完人,飛走左.
大約1996, 我同一個起disco 認識的女人, driver 左架車去港島南區 (高級住宅區), 拍左埋路邊d暗處, 初時在車上做了一次, 跟住....... 太逼, 走出車到做......... 初時一直都無車行過, 但係做做下 (企立後進式),, 差不多每2 min 就有車經過........ 又刺激又爽....... 但當時最驚係警車
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
重有....... 好多年之前 赫德道地牢間 (old) rick's cafe,....... 當晚好醉, 識左個好野性既女仔....
disco 既 后梯 (男女 toliet 轉左, 但我轉右) , 我同個女人去左kiss 跟住互摸........ 佢拉開我條褲鏈, 伸隻手入去整硬我, 跟住問我想唔想起果度試, 我走入toliet 投硬幣買condom, 再番轉頭, 軟番, 佢幫我吹番硬, 正當想除褲用condom, 突然有個waiter走入黎拿beer, 個女仲knee down 起我前面吹緊, 個waiter笑笑口叫我出番去.......... 當時真係唔覺 yu, 後來酒醒........ 就知衰!!!!!!!

老實, 我唔知邊次係最激, 但激野就真係好多....... 可能我一飲多兩杯就好大膽....... 仲有好多, tell you all later. Got to sleep now!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-2 04:14 AM:

嘩~~~~~
鹹雀手呀~~~
真係好正ga~~
不過入到''7仔''之後,
d 飲品都比人買晒咁滯==
Originally posted by 月月鳥 at 2006-1-2 12:56:

真係好正ga~~
不過入到''7仔''之後,
d 飲品都比人買晒咁滯==
你都抽夠"水"啦~仲駛飲?!
Originally posted by hamsubboy at 2006-1-2 06:19:
重有....... 好多年之前 赫德道地牢間...
嘩~~~
風流才子hamsubboy嘅香艷佚事真係多.................小弟拜服~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-2 01:15 PM:

你都抽夠"水"啦~仲駛飲?!
咁買比我女友飲嘛
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-2 01:16 PM:

嘩~~~
風流才子hamsubboy嘅香艷佚事真係多.................小弟拜服~
我多到出到<痴漢日記>tim la~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
落clubbing同個應該係拉丁美洲妹跳舞,樣貌不算特別標青,不過身材就好fit(小弟終日幻想Salma Hayek果類拉丁妹),跳跳下都眉來眼去,走埋一邊之後就問我"Your place? my place?" ,條女仲突然捉住我隻手去摸自己對波,然後係我耳邊話“Wanna have me?”果晚飲得醉況且第二日一朝早要過去隔離個鎮拍片做assignment所以我馬上推左,回想起仲以爲呢d情節係電影入面先有

[ Last edited by godofcar on 2006-1-2 at 05:36 AM ]
新曆2006, 猶太曆666, 世界大劫將降臨
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-2 01:16 PM:

嘩~~~
其實好多瘀野...........
呢次唔係性經驗.........
我差不多次次飲醉, 番到屋企一入門口就會碌落地, 跟住除鞋除衫, 如果可以沖涼, 就去bathroom,  if too tired, I will sleep on the sofa........ 有次醉過頭, 除清晒訓左起個廳既地下到........ 朝早太陽曬醒我, 我才發現無衣服在附近........ 得個咕"順"........ 遮得前又遮唔得后, 又怕對面樓d人望到........ 最後我面向天花板, 手用咕"順"遮住下面, 好似d美軍打仗一樣, 慢慢貼住地面"跣"入房......... 唔知住對面高層d人睇唔睇到我.........
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 最激嘅性經驗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。