<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andyho at 2006-4-4 13:47:

狗哥,呢單野我同你講sorry,
但以後仲係咪要玩針對先?
不過我講過,我不會再26fun post,只是來了結這事。
我曾經講過, 你是我尊敬的人, "漢奸"一詞亦未必全是貶意, 起碼我是將你與李柱銘, 陶傑並駕齊驅, 開玩笑多於一切; 但你辱我家人妻女就非文人雅士應有的所為, 但既然你已經向我道歉, 那再又原諒你一次, 但奉勸andy哥一聲, 此等行徑萬萬可一不可再, 不是每人都像我這般大量。

好, 這事已過去, 誰也不必再提; 而你我之間的男子單打倒不必停止, 只要不涉及家人及版規則沒甚麼問題, 有火花才有看頭, 你我的風格亦不須刻意改變......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:05 PM:

我曾經講過, 你是我尊敬的人, "...
容我最後講多句。
你條友不是先撩我,我會唔會玩o甘大先?
不是如你所講,告一段落。

不過真係唔post la,不是意氣的問題,而是真係好Q忙。
想看我的親日文章你知在哪裡找到啦。
暫時要BYE啦!
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:05 PM:

o下....無事喇......仲諗住有續集tim

狗哥,臨走都問多句,
你尊敬我D乜春呀?
唔係扮野,真係好想知。
你未見過我又知我靚仔?
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-4 14:10:

容我最後講多句。
你條友不是先...
喂, 我唔撚知喎, 咁撚多報紙雜誌, 你e-mail話我聽啦, 唔該!!! (我應承不透露你的身份仍然有效)。
話時話,我地私片一晚就有過千次瀏覽次數,
係咪應該定期玩私片刺激瀏覽人數呢?
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:14 PM:

喂, 我唔撚知喎, 咁撚多報紙雜誌, 你e-mail話我聽啦, 唔該!!! (我應承不透露你的身份仍然有效)。
好ar,我記得仲有你e-mail,我信你唔會響我朵。
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-4 02:15 PM:
都好o咼....我當睇連續劇...

Originally posted by andyho at 2006-4-4 14:12:

狗哥,臨走都問多句,
你尊敬我D乜春呀?
唔係扮野,真係好想知。
你未見過我又知我靚仔?
你未出口辱人家人時, 以一敵百, 且理據亦非全無道理, 文筆辛辣, 所以我對你作家的身份堅信不移......
Originally posted by andyho at 2006-4-4 14:15:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。