<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 04:29 PM 發表:

蝦............你個衰仔真係唔記得我當日喺呢度點起朵喎~
我對女人嘅了解程度, 係就算變性人都唔會咁了解嘅~
白朱古力波嘛 我梗記得
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-17 16:28 發表:

咁你試過插到 d 囡西水直標係咩感覺
其實單用肉體去感覺女人嘅性享受程度係無意思嘅, 要上床有幾難? 可以令女人由內心開始比自己釋放, 由內開始轉變對性享受同嚮往, 呢種征服先有滿足感; 而呢種感覺係超越肉體, 用感覺去感受咖.
最高嘅境界, 係令個女人一同你一齊已經會不斷出水不斷去諗你會點對佢, 令女人對你有性嚮往先叫成功~
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-17 16:30 發表:

我諗佢性安撫過不少人妻
人地老婆我從來唔掂.
世界大把女人, 我點解要破壞人家庭幸福?
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 04:37 PM 發表:

其實單用肉體去感覺女人嘅性享受程度係無意思嘅, 要上床有幾難? 可以令女人由內心開始比自己釋放, 由內開始轉變對性享受同嚮往, 呢種征服先有滿足感; 而呢種感覺係超越肉體, 用感覺去感受咖.
最高嘅境界, 係令個 ...
睇完都唔明.....
不如你示範一次
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-17 16:31 發表:

你 down 唔down bt 先, 我比粒 bt 種你 down 尼睇. 約 3.4G
唔喇, 我講笑之嘛~
多謝你先~
原帖由 d228216 於 2008-9-17 16:32 發表:

慢慢R, 出街
去A佬度呀?
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-17 16:33 發表:

咁你覺得我頭像女主播是如何性格
我又未接觸過佢, 我知春麼?  你估我神仙咩?
原帖由 自由神 於 2008-9-17 16:33 發表:
你岩!我要改下個觀念先
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-17 16:36 發表:

白朱古力波嘛 我梗記得
我係白朱古力波咩?
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 04:39 PM 發表:

唔喇, 我講笑之嘛~
多謝你先~
我出多次了

本帖隱藏的內容需要積分高於 18000 才可瀏覽

評分次數

• BOYDWAN

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。