<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小鳳 at 2005-7-4 16:43:
8 U- a, M3 w% S
% Q( o7 U, K0 ~0 |, G+ ?怪不得我唔見左咁多咩咩咩咩咩啦
! I2 k0 z: F+ p. I即係咩呀???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 04:43 PM:4 Q! l2 o& N/ N: i; P4 t0 \# G

& h" l! y* m+ u% R係喎,今次係雀嫂拎到第20000個POST,恭喜哂
7 w5 k; Z$ k* D' \' |多謝  ^3^
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 04:45 PM:* B6 K" f8 l8 ?$ ^* F' x; S& }7 w4 e' s

+ ]) n4 Q% w' `7 A+ j即係咩呀???
" P, C( W% g; c$ K4 V$ Q  b4 G  L咩咩咩咩咩囉
have you guys watched "War of the World"?
Originally posted by william303 at 2005-7-4 04:33 PM:6 N5 z, [" H- M! g; Z

5 ^2 M7 s4 C8 @6 h7 N2 X! X2 |下~~~~~~小鳳姐,妳誤會左我啦!7 }* K. t: V: D+ o4 J& n# I
我係一個好乖既小朋友黎架!
- f0 k% S) M( i5 w: ^+ H& |+ P
: z& ]3 x; S, e3 a5 R5 F
( ]7 t: a, W$ i" {  ]; r
天下間最大的大話呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 小鳳 at 2005-7-4 16:45:
0 `! J- B3 o  K- ]7 I# B多謝  ^3^
- a( N. I& B5 K3 d1 e
嘩~多謝; z, H5 y/ p  P3 h
不過你錫我,阿雀會嬲嫁喎!?
Originally posted by 小鳳 at 2005-7-4 04:46 PM:6 R7 i1 j, B$ E5 N2 h
; k  W* W! x; }1 H- V* L  z  Q
咩咩咩咩咩囉
- g3 C& x9 \) u8 d" D- b2 j' I7 k
羊咩咩
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by skysword at 2005-7-4 04:47 PM:1 G( ~* F" Y( d5 n8 D) k1 \" z, E
have you guys watched "War of the World"?
( w  t* ?% S6 A
no, is it good?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by stone86 at 2005-7-4 16:47:$ @. a- N0 V; M" B
天下間最大的大話呀
# C# a( N4 c) s/ x) Q+ m石頭大爆炸
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 04:47 PM:. r% E- @/ ~& W7 N" c0 x
5 ?! Q, E. p% B6 S2 }
嘩~多謝
' G/ [4 O. T* |( ~9 |! A+ M不過你錫我,阿雀會嬲嫁喎!?
; e' k# z* P2 ]$ m* L佢訓到成隻死豬咁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。