<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 05:21 PM:
$ }7 v0 I; b" h* O- N! P2 a+ k! q! z/ j' t$ t1 l
你都鹹濕
8 h+ B5 |4 H9 R. G' s8 h女人唔鹹濕,男人唔愛
Originally posted by 小鳳 at 2005-7-4 17:24:
# M7 A; _5 c$ ~# v
) ^# A6 |) z5 R+ D2 b6 M* ~* \% U" ^8 _. r女人唔鹹濕,男人唔愛
( _$ F( @2 K8 \+ s; P, m1 W/ l你會唔會掉轉左黎講呢^^"
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 05:24 PM:" ?/ K& b+ P3 i# x" g8 c

M/ T" K* Y6 Z0 u; Z, x) I8 D5 r1 D( O7 E/ I; j2 u
君子坦蕩蕩﹐做唔就唔敢認...好不負責任
6 K$ {2 [9 B0 z5 I  D* M/ b3 D2 I
咁我想問下閣下,我同妳講過D咩,從妳呢句說話我覺得好有問題,需然我唔係咩君子,但係都唔該妳解釋下!
Originally posted by 小鳳 at 2005-7-4 05:22 PM:
( s# [: [) s2 N* {; l4 }, l& u& h7 p6 M7 Q) f
咸濕佬
相Y了' ~6 o8 O9 t. p4 u% P3 K: f
"AV" is a HK movie
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by william303 at 2005-7-4 05:27 PM:1 z: \  F* ?& p$ J9 n

/ _. L% G+ q; t( A3 H' i% j. F咁我想問下閣下,我同妳講過D咩,從妳呢句說話我覺得好有問題,需然我唔係咩君子,但係都唔該妳解釋下!
% [" A! O9 x* ^' R( M* [" W
' P/ w3 `6 D2 p6 a# X% \' [- o
你對我做過D咩來﹐你心知肚明啦~
+ s) o* v& B7 A9 o切生豬肉中
Originally posted by johnwu at 2005-7-4 05:28 PM:
# ~6 i& o8 L0 d8 V相Y了
* X2 Q  F5 a9 V8 q6 w8 a0 m4 Z"AV" is a HK movie
0 I4 x+ {' C: A
我知,
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 05:20 PM:
. |5 c1 p" |* d! m: {( \3 Q1 i3 K
8 t( I1 ]  s/ f! _
0 N) I" L9 O, t3 {4 y. J" Z. v0 \你返到來都唔想見哈我><
: [  W+ V4 V/ a' e! ?) o6 X1 w原來買D AV重重要過我﹗
& _5 O; W) [# r, F( j; B% F" {
你係X嫂...唔敢見..
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by william303 at 2005-7-4 17:27:- z' y# i4 w; I, L! P

U! v+ t8 x2 n! D  }咁我想問下閣下,我同妳講過D咩,從妳呢句說話我覺得好有問題,需然我唔係咩君子,但係都唔該妳解釋下!
5 ?: m" P* e+ |) K# U7 C+ [由於節目調動關係,播影緊既"左仔的惡夢"將被腰斬,
; M+ a5 c; N% u6 m0 ?. g. k1 m, P而家為大家送上係"威水奇案". H* \0 `' i/ L* Z9 ?% B

7 `" |  l7 s7 [5 I5 l4 c2 q[ Last edited by 左輪仔 on 2005-7-4 at 05:32 PM ]
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 05:28 PM:" P. J0 e6 }, b* X5 x+ z' `7 B0 ~

1 F2 V: `, m2 [/ l
# w* K, y& B6 x: s7 U4 A' Z你對我做過D咩來﹐你心知肚明啦~
$ O6 z9 {! L6 M) e切生豬肉中
8 t& z5 U- K0 Z1 B(睇戲)
) m  Q: G* b% U" d
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 05:30 PM:
1 J" C% [) N" C5 b1 {9 c
) ]) `- m  R6 d4 E+ ?由於節目調動關係,播影緊既"左仔的惡夢"將被腰,
" H: K* u6 e4 o- ^而家為大家送上係"威水奇案"
. i7 t/ O$ j# ~- s" Y  Y頂~~~~~~~
3 K3 j7 l$ U2 {& \我係好認真咁講!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。