<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-7-4 17:35:& \, J3 T; a4 W5 F
我都閃一陣,或者唔會回魂
1 _8 _. k6 t0 W- U' |..........; \8 Z  i' \4 O5 U+ d
ok啦,88~約翰
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 05:33 PM:
+ d" T) ]) J9 x% Y2 T0 M3 ?+ N6 o7 c) ?$ E, n7 e  k/ z
我都明被屈既感受.......
! e8 X. K2 P3 n- N; j/ A' f7 \我對得燈火講,我係唔會對女menber講呢D野,做人要懂得分輕重!
Originally posted by tenmadio at 2005-7-4 05:33 PM:. ]  }' m8 ]* {( K6 @
   閃人
# g: @8 r! K: o. _0 ^( }' X88~~十仔
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 05:35 PM:( J, H' n: b3 a  y2 u; {

+ x; b$ B3 `2 W6 y. x" P# `唔洗頂~~~~~~~呀嘛﹖人地好疼呀﹐要"ho"返
# B, R- g5 a" I3 E3 f) S  S我"ho"返 小妹...
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
before i go, plz tell neptune that wer and abc is argueing at
$ D0 {2 s6 k7 r【每日一篇好文區】  again
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 05:33 PM:
' l3 D9 C; j, n
# ~0 u3 x1 M9 d9 d/ r0 n芬嫂囉
2 w0 F" [- }9 Z) X& V! ^- f+ P; @# P  I+ R( f% _# u3 U
唔係啦........
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 05:35 PM:
  _0 D( d2 O2 g' y4 G) l. F6 o0 U3 f6 |0 ~* j
唔洗頂~~~~~~~呀嘛﹖人地好疼呀﹐要"ho"返
& G) a. Y; K9 Q# F% V+ I對唔住,本人並唔係頂閣下!
88~ 小鳳,左, will, ten
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by william303 at 2005-7-4 05:36 PM:
. ~$ d8 K0 S$ a$ W' e* ]
! Z  [" E8 x, Q我對得燈火講,我係唔會對女menber講呢D野,做人要懂得分輕重!
9 O0 j7 q/ g# ]- ~0 t9 Y7 f8 S1 X
  o7 j3 D+ d# b: @9 j# O好正直呀﹐愛慕中...........
Originally posted by william303 at 2005-7-4 17:36:
9 j7 [  O3 Y0 D  D3 F8 e* q5 [+ p! [% c( C; ]/ y9 O, D. q7 U/ w7 i
我對得燈火講,我係唔會對女menber講呢D野,做人要懂得分輕重!
9 o; L) b" ]: e8 n! ?, W9 z& i3 k
冷靜d,冷靜d^^"' o$ C. Y4 v4 o: T- E! B0 ~& ?8 a
大家都係玩下咋
" }1 K! N' n1 j2 D8 r. P7 o8 atake it easy ok??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。