<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小鳳 at 2005-7-4 05:40 PM:
1 Q. I2 a" f- r* h9 _3 X& P: G3 U' B" g: I4 B
系囉~
5 N/ C9 j+ f$ Z7 `0 C  v, m
我只係想知道發生咩事,我並唔想有人誤會我,. Q7 j" t0 w  ?2 j2 v8 e1 V3 a
需然我係好爛玩!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 05:42 PM:
+ a; Z4 N" y/ N# w- d7 h2 O6 K2 S, `( ~! h0 w
係呀,我第一個頭像就係用呢個喇@@"
- p% J. [" k) G$ ~- g
幾型a~
BACK~
Originally posted by william303 at 2005-7-4 05:43 PM:8 J0 p: H5 Q$ T% }+ |$ V

; n6 a$ |5 t6 @, h7 _4 y我只係想知道發生咩事,我並唔想有人誤會我,
' t1 S* n( \4 ]% b/ J9 M需然我係好爛玩!
/ Q+ A2 q: U8 p( s
我都唔知你地做咩
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 05:43 PM:$ s5 Z) [/ G* d3 g% z. X
BACK~
) b# V/ m9 c2 h) W
TT
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 05:43 PM:: `. ~7 z  W. V/ ?& B. f% G
BACK~
* c2 s4 n4 K6 D% _/ n! wT BACK T BACK﹐T is back﹗
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 05:43 PM:: g5 }& D' H5 {- Y9 B. m
BACK~
5 \& B1 w( ?3 q7 n( N' i1 B+ R
hihih~~~tt仔返來啦!
Originally posted by 小鳳 at 2005-7-4 05:43 PM:0 m7 i/ h) Y  S  p0 E
2 W5 L/ @" ]9 F+ p; p! p" f
我都唔知你地做咩
) e8 }9 m/ f+ u/ s& {
無事發生過!
Originally posted by 小鳳 at 2005-7-4 17:43:1 `( h- H4 `+ O0 }% L5 P

0 d, k1 J% V* u8 ~' A幾型a~
2 H, N' q7 [. q  Z8 {
多謝讚賞
Originally posted by william303 at 2005-7-4 05:43 PM:
. H" X& C/ r5 k1 P( w5 a4 ~8 J# N1 f" o4 g. A, R
我只係想知道發生咩事,我並唔想有人誤會我,
" C' T: _+ J# B# b# h6 o需然我係好爛玩!
) z0 c7 y' y9 n9 b" E; Q
會唔會玩爛你﹐我會心疼的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。