<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Beckham4072 at 2005-10-5 11:15 AM:

......佢都唔少負債架
每隊波都有負債,問題系多定少
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-5 11:22 AM:

每隊波都有負債,問題系多定少
唔好理佢多定少喇
睇左giggs mv
giggs當年左面真係冇邊個好得過佢
睇返mu 對祖記 對阿記 最後完美o既ending
真係好神奇
但最後d死人音樂又唔識睇d字
唔好聽講句以為佢死左呀
...........

Originally posted by Beckham4072 at 2005-10-5 11:34 AM:

唔好理佢多定少喇
睇左giggs mv
...
好想giggs唔老,繼續幫mu打江山
giggs係mu最好既左翼
睇撲水冤家lu
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-5 11:51 AM:
睇撲水冤家lu
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-10-5 10:28 AM:

push你
曼聯d入波真係少左好多-.-
...
所以成日衰修尾
Originally posted by au212001 at 2005-10-5 12:43 PM:

所以成日衰修尾
而家既曼聯前,中,後
甚至係領隊都有問題
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-5 01:22 PM:

而家既曼聯前,中,後
甚至係領隊都有問題
曼聯實力大不如前
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
前曼聯球星佐治貝斯因腎臟感染入院接受重症治療

路透倫敦電---前曼聯選手佐治貝斯的經紀人周一表示,這位昔日巨星因腎臟感染正在倫敦一家醫院加護病房接受治療。

「在接受肝臟治療後,他因為產生反應導致腎臟感染,」曉士(Philip Hughes)對路透表示。「治療已經產生了效果,他的狀態比入院時要好。」

佐治貝斯被許多人視作英倫三島有史以來的最佳球星,但他長年都有酗酒的問題,並在2002年接受了肝臟移植。

現年59歲的佐治貝斯在曼聯效力時間雖然短暫,但表現極為優秀,他在1968年幫助紅魔攬下了冠軍杯,還當選了歐洲足球先生。

但在佐治貝斯26歲離開曼聯之後,他的事業就急轉直下,並且長期受到酗酒問題的困擾。
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-5 03:57 PM:
前曼聯球星佐治貝斯因...
佐治貝斯乜水黎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。