<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 09:49 PM:- w) g/ l. N- u0 B, e/ k  C
2 s/ r0 h/ G% o8 T* O2 x
唔知呀,我諗貼兩,之前換返之前個張@@"
8 J( e. o  V8 E3 e  Q$ J3 @
等等轉頭俾個張相你~~但可否幫我加分先~~~
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-4 21:49:  j5 K1 F& ^9 o" }! L
冇d咁既事呀麻 ~@@~
0 F; D- x  z5 p/ B5 z9 U3 I8 n
係咩@@"" Q2 w' ?5 A6 d9 Q" R7 U1 }
佢同雀,11仔都幾好傾喎@@"
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 09:50 PM:) K* b, O  C* f0 F5 o- D9 o
1 w4 A$ @  u. [6 A2 }
仲要highlight,好煩好討厭~
! r/ i  {! }: p. N1 N
  \5 U8 ]' n$ V5 c) ?0 y9 y2 i
佢呢d人已經係有病. Z) O. V5 f& q4 G# x# C; g, s
真可惜
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 09:50 PM:9 s# R6 z6 C3 s1 T" d

3 c. p; b+ i( n3 ]$ i我好問你點解會咁諗既?雀
3 R: ?$ D  D7 j9 ^5 F" H' T/ D( l% n
佢做d咩都要找您先
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-4 21:51:9 x6 B7 O( |6 U' D% s

& l: k9 b4 D( {5 \# b等等轉頭俾個張相你~~但可否幫我加分先~~~
: Q' D% \: }# ]$ x6 y- P8 N
WHERE?
hio hi
; b; b2 [  S3 Z! X咁多位
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 09:48 PM:. Y; p1 T+ ~- q$ m9 u
' @7 R+ a! G6 ~$ p
* M, e- E( n0 n+ q
唔係呀,我追POST果陣都見到你地都幾好傾
2 {4 {6 A; B' y5 i0 e
講起追post,我去咗幾日camp,你地就傾咗差唔多100頁) k/ i  a! E; X+ z1 c
都唔知點追
【icon小偷™】
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-4 21:51:! R  s# a4 V+ V* j% {7 B

) ]+ [: n5 x3 Q( Z佢做d咩都要找您先
2 N( {7 w6 X7 Y; _/ j, _
係咩,我唔覺既@@"
4 x' v5 q7 g1 ]% N- k) ?例如.......??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 09:51 PM:! w/ {. w( N. v

5 }' p5 `$ a, P; \係咩@@"! q* V, a% [& S9 ]# i+ \
佢同雀,11仔都幾好傾喎@@"
4 @; H' f- L0 t6 a! r3 |0 B0 d

: C/ v$ F8 C8 V! ]+ V& I咁即係我既問題
' q& u* ]- K  z! f一定係我唔夠雀佢靚仔啦
Originally posted by hoho886 at 2005-7-4 21:52:- [# L0 a/ R$ }. k1 T: N
hio hi
& Y+ D3 y" }; I( L咁多位
3 F1 L: `3 h4 d" C$ z
HI~HOHO
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。