<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2006-1-22 09:31 AM:
6 N3 |+ H& @) p- P: @+ q0 i! y4 h5 `$ @& X" W8 i' `5 r9 N

6 A6 G9 T0 [6 o1 ?打倒清揚!
; U4 S& k3 N9 V5 c; K) g6 O
推翻清揚
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-22 09:33:
, `* O! R! n) t9 m! ?. V- k! y5 E
推翻清揚
+ y% j8 _7 k  ~# G* z% e* L  S8 e
同志們,努力!
.
我過咗10000啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-22 09:38:2 ?6 z) G4 P& z* k. \
我過咗10000啦
5 b" e0 ^3 T; d- a

4 h( K9 L: h5 G# Y! |i know
.
Originally posted by 155220 at 2006-1-22 09:45 AM:* l$ @) s, `4 c; A1 U) ?: T

! p' N, [" v$ U: U& K
5 P" \' N( \( W. B! ji know
" y; _: C" h: P+ E- W
你都好勁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-22 09:47:" v3 n; G& \4 r2 [! [
; d( w0 A" k5 N
你都好勁
/ h) j1 z$ B" p" a
唔夠你勁
.
Originally posted by 155220 at 2006-1-22 09:58 AM:4 f% _8 L  }% W0 t2 u
& W8 I% w! [' V6 V; }
唔夠你勁
, H) L0 T8 k1 v  M  E9 K; i
你知就好
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-22 10:00:% f9 p# n# w; s6 e
3 R- @) V- l7 O' \
你知就好
" C, K6 @4 b& @3 F+ K% \$ O
4 i0 I# P3 R* h2 [
.
Originally posted by 155220 at 2006-1-22 10:01 AM:
* g0 U  Y+ z6 S* j( [- k* h8 J& P, v" j1 o" V( r# U

* R) v4 u9 J, t9 K% V' g5 h
4 }0 n  i6 p4 J2 `# A0 _8 h" }:cool:好肚餓,餓到唔想發貼
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-22 10:10:/ q8 a6 Y8 `4 h  l

9 x( s( y: {6 Z( `4 e, |5 o& \:cool:好肚餓,餓到唔想發貼
. S  h/ P* p5 _& d. b- J. f
! W2 T3 L% j2 y+ p  l9 F食完野好耐喇
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。