<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-21 10:20 PM:

咁咪拖晒地??? 好痛架喎~~
除 12 呀....大學生
Originally posted by d228216 at 2005-11-21 22:18:

各執一詞, 難分對錯
我就認為房署今次非常無知。 因為我都識有人真係唔駛交水電,因為節省到離譜。 兩個幾十歲的老人唔通去騙房屋褔利咩!  仲要置咁多傢私! 被人迫走鬼剎咁嘈。 如果仍有地方住點會咁?
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-21 22:21:

女警???
係就叫埋我
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-21 10:17 PM:

房署破門沒收慳家夫婦公屋[12:16]
...
我都認同房署機制沒錯。沒理由找十幾次也找不到他們作過合理解釋和證明,惟獨人地要佢地走既最後限期過埋先交出呢個解釋。

同埋佢地可以長期唔係間屋住(因為長期無人應門同埋極低用水用電量),房署真係有理由以佢地無咁既需要而收番間屋。因為公屋係公共福利之一,只給有需要的人。
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by 機密 at 2005-11-21 10:22 PM:

我就認為房署今次非常無知。 因為...
今時唔同往日, 唔好睇小d阿婆阿伯....
Originally posted by 機密 at 2005-11-21 10:23 PM:

係就叫埋我
ok, 有差婆預你啦.......警花就......
Originally posted by d228216 at 2005-11-21 10:22 PM:

除 12 呀....大學生
哈哈,我以為你話六呎零十二吋~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by d228216 at 2005-11-21 10:20 PM:

你最鐘意邊套?(敵事尾果d)  我就係 迪迪仔......
我是積仔
但敵事尾此終敵不過宮奇進
有冇睇電視? C其姐..........甘生有野寫.......
Originally posted by d228216 at 2005-11-21 22:26:

ok, 有差婆預你啦.......警花就......
有野要公諸同好先夠兄弟架
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。