<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 SCM 於 2008-9-19 09:23 PM 發表:

生日之後 好耐冇同佢聯絡
上次佢on msn 我又錯失左過機會 冇hi佢
依家佢3個禮拜都冇係msn出現
我又冇正式拎佢電話
所以唔敢打比佢
讀ive呢兩個禮拜
日日都想撞到佢返學 點知冇成功過
冇左佢 我怕我會痴線
因為呢 ...
奇實,你覺唔覺苦戀都係另一種樂趣,苦中帶甘,到佢鍾意左你之後,痴住左你,
你想再要苦戀第二個你都幾難
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-19 10:09 PM 發表:

你唔係話有佢電話,但唔敢打比佢咩
呢d咪藉口咯.....

就算比你搵到佢又點?
愛愛你要幫下佢呀
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-19 10:09 PM 發表:

你唔係話有佢電話,但唔敢打比佢咩
呢d咪藉口咯.....

就算比你搵到佢又點?
當日係我將我電話比佢
諗住約佢去教會
佢比sms我話唔得閒 個sms有來電
你話我保守都好
但係我覺得正式問佢電話再打比佢會好d
原帖由 Triangel 於 2008-9-19 10:10 PM 發表:

奇實,你覺唔覺苦戀都係另一種樂趣,苦中帶甘,到佢鍾意左你之後,痴住左你,
如果"奧井"肯痴住我,我甘領痴線
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
原帖由 Triangel 於 2008-9-19 10:10 PM 發表:

初鍊呀
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-19 09:49 PM 發表:

咁踩油去啦
溝女要膽大心細!比人搶左你就揼春喇我話你聽,到時日日見住佢同第二個e泣你仲謝過而家呀!!!
自己喺屋企R袋上黎呻定同佢出街街?你自己唸啦~~~~~~~
唔係話講左一定得,但你唔講就一定唔得 ...
當然留返響度吹水好喇

其實之前都幾enjoy
不過依兩個星期既生活太苦
我實在受唔到
原帖由 SCM 於 2008-9-19 10:12 PM 發表:

當日係我將我電話比佢
諗住約佢去教會
佢比sms我話唔得閒 個sms有來電
你話我保守都好
但係我覺得正式問佢電話再打比佢會好d
做咩個個約女都緊係去"教會"嫁
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
原帖由 oz2 於 2008-9-19 10:15 PM 發表:

做咩個個約女都緊係去"教會"嫁
唔通當時要我約個識左冇耐既女仔兩條友去唱k 咩
佢肯既我咪約lo
原帖由 oz2 於 2008-9-19 10:12 PM 發表:

如果"奧井"肯痴住我,我甘領痴線
雖然同一人,但痴住左你果個"奧井",同你苦戀果個"奧井",會唔同感覺架,

留係心底,可以歷九常新,因此 我都淨係苦戀思琦妹, 冇計劃郁佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。