<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
有無人陪我呀﹖
Originally posted by simen022787 at 2005-7-5 12:21 AM:6 f; L+ B3 e! L" E
有無人陪我呀﹖
( W2 p( T) F- X' d. }4 E有阿左
【icon小偷™】
Originally posted by simen022787 at 2005-7-5 00:21:
  [! a2 f4 K; z( q; `6 P! `有無人陪我呀﹖
5 u! d* P2 c& @* q/ x
做咩??
Originally posted by 月月鳥 at 2005-02-01 11:15:
+ Q/ W5 H; d- s! S. S3 |3 a  g: j7 G; h
你話影比我睇
5 g% u  u8 f9 i: ^
4 i0 W5 h  E; w
  k4 ]* n. A. F/ d) i
月月鳥之前你話十仔幾歲ar?
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 12:21 AM:- t+ ^7 ^/ g! @' k6 D2 f

! t" d8 z0 U2 F$ [) ?1 S8 g6 g# D" B有阿左
0 P0 u4 l5 ~8 E- ]
都唔理人
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 00:21:% ?$ [3 }% U! h+ W( _
6 v- ^3 h' _" U0 I/ V
有阿左
2 l" \# m9 C" r% p3 ^' J3 V5 K
仲有你嘛,11仔
Originally posted by tenmadio at 2005-7-5 12:21 AM:' e: O3 j! q) L, M1 i/ i$ O

+ L5 I( x- b6 i4 k- ^! y( E8 Y. I' o% {

9 W8 z0 C) ?# U" K5 z7 U月月鳥之前你話十仔幾歲ar?
+ }" q& c( D9 Z  ?0 K$ R2 z- W20
新人到!請問大傢在講什么?
Originally posted by simen022787 at 2005-7-5 12:22 AM:
% ?- u5 n1 D; b) R; ~' o0 q# Q8 M7 _) F
都唔理人
0 v7 h2 S+ ]/ ?' `$ P4 b! W
我囉~~
Originally posted by simen022787 at 2005-7-5 00:22:8 i" n0 I" F1 x
( w" x5 J- o! c( D  }, f
都唔理人
: Y* {7 q) x$ d  z5 w% D& h
點會呢,又??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。