<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-02-01 11:40:
# f! G; S. I3 \0 S: A; `. ^% Q' K0 ?/ N% R1 h
咁又點喎
$ i" U5 @. ?$ @. f) m
- p. J0 J( |" {" f6 f. ]; y/ J) R7 ]4 {. d8 |
23 版主...! n9 J3 R( t$ i
英雄出少年
Originally posted by kaixinren at 2005-7-5 00:42:
. m# F( y0 n/ L$ W; y
/ }8 H; N( c! W3 q  P
* K& A2 t$ J/ e4 h7 T6 y系啊!23黃金年齡啊!不論智力體力!
' K. q1 l& p" `/ ^, C( M岩岩既開始
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 12:33 AM:
5 I9 M$ Y) f3 V2 r  [, f9 ^/ J3 z8 v0 T, z4 j+ Z. M
我都係喎,衰鬼
7 a0 K" P. T7 R% d  G- d: v  ~$ n
估唔到.....原來你大我兩年
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 12:42 AM:& M4 ~3 p0 ], Z. L7 f
而家輪到小妹嬲左我喇~.~
) N8 _9 R: I2 `. {% h你唔理佢嘛
【icon小偷™】
Originally posted by 月月鳥 at 2005-02-01 11:44:2 C+ ]* {6 y/ M6 x, j
' h" d2 q6 N; T& }- c( Q
$ C2 k: ?$ a$ o7 D* i% A' P  @
; S3 G& q: {  r2 }7 v21~發帖王~原來如始
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-5 00:44:
( n3 d. e" O4 I8 D* u4 v, \/ f% Y6 t! ?) l2 ?; D( D
7 T" l6 c  }# h3 A; A2 X1 H$ o
係呀,你唔知咩??
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 00:44:2 e) p6 f7 y' [& `0 J

" o1 `. H$ Z; N你唔理佢嘛
% Y# N- R6 ]1 h- v" V. F: \
佢要剪我喎...我可以點做@@"
大傢系唔系都住在香港?
Originally posted by tenmadio at 2005-7-5 12:45 AM:" U3 Y* _! g8 U2 Z( z- z/ A
/ J+ d+ q" W) j. I6 _

- V3 c' o, d9 k21~發帖王~原來如始
! b8 V5 P" [) T* ^. F  F1 c
勁唔勁sin
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 12:45 AM:- b( Z3 |' e& q( b
+ ]1 |$ ?) ^+ |8 D
係呀,你唔知咩??
5 r# F/ {) i5 @6 C. B1 N2 H" X我知,不過我玩野姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。