<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
怪怪的...........
完全感覺唔到你對小師妹的愛...........
Originally posted by 極樂 at 2006-10-30 11:43:
我諗ian同我一樣,係鍾意享受試探階段個種過招嘅樂趣.

但係ian,我要比個忠告你,
唔好剩係自己幻想,
一定要有一d分界線,
證明一步步向前,
就算唔得都可以快d知,
否則得你自己泥足深陷,
到時重傷冇人可憐.
Originally posted by guswan at 2006-10-30 12:29 PM:

我諗ian同我一樣,係鍾意享受試探...
可能我諗野比較簡單d啦~~
所以.............
唔知點講.........
Originally posted by 極樂 at 2006-10-30 11:43 AM:
NO!NO!係因為對方俾左個好理性GE回應我,同埋我熟知佢性格,所以有D開心囉!

MAYBE guswan兄講得ARM,因為未到結局,所以有D享受有得過招GE過程.......

唔識講,我都唔明點解會咁.......
Originally posted by guswan at 2006-10-30 12:29 PM:

一定要有一d分界線,
證明一步步向前,
就算唔得都可以快d知,
明白,我都覺得ARM,過份沉溺引致膠著狀態..........NOT GOOD FOR ME,佢可以從來無接受我.......咁我就搞完一大輪得個吉,傷得重........
有冇人
here
Originally posted by ian2910 at 2006-10-30 13:21:

明白,我都覺得ARM,過份沉溺引致膠著狀態..........NOT GOOD FOR ME,佢可以從來無接受我.......咁我就搞完一大輪得個吉,傷得重........
Originally posted by ian2910 at 2006-10-30 04:10 PM:
here

點呀
追唔追到女呀
Originally posted by ian2910 at 2006-10-30 13:21:

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。