<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tenmadio at 2005-7-5 02:59 AM:5 b" D* `% l) o* c' c4 U( }

6 Y4 H! t% N" n4 ^9 _* A4 x' A; n- \$ e' \. h0 d# \

) h% Q) Y8 J4 c9 Iaround 40% 澳洲幫 in 26fun
8 g' X4 a* w1 Y2 _- W' S9 @2 {
, }7 G  O7 u, V6 g6 C你意思有EF里面有40%的人在澳洲?真的?
我都唔知呢度禁热闹!
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 01:02:
- X: R1 r* o( X' e$ e! P3 u6 g3 r8 R
你夠膽咪搵小妹陪你law
3 T7 e8 b1 Z  c% {4 b佢巳唔理我喇
Originally posted by fatfatdragon at 2005-02-01 11:54:
- m4 B) r& U0 v0 c, S  S( |4 [hello 大家好
- W5 k0 `) ?8 p8 N$ Bhi fat fat dragon
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 01:01 AM:+ }, a8 `, \" p. v
0 ^% ~( q0 ^) m# }7 _1 a
【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人standby的電台頻道
' G$ V, i+ c6 `# Y6 R5 O/ X

" ~, {1 S9 p0 ~; {me 通常零辰到早上在人間死城出現...
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by VictorTan at 2005-7-5 03:02 AM:
4 [; A$ Z1 f( f$ e8 W; v我都唔知呢度禁热闹!
& ^: _8 D+ C3 q  h/ J9 C& `5 I
0 B5 i, ^- j! l' C( R我都系刚刚才知道!大家介唔介意我打简体?
Originally posted by kaixinren at 2005-7-5 01:02:, ^% k* ?. g: S+ x( ^$ ]
4 C. O( u9 S% w. H+ F1 l
9 P% [% G! @$ \$ \5 T( m
你意思有EF里面有40%的人在澳洲?真的?
9 J! p1 A: U+ o: tnono,係有d留學生上黎嫁
Originally posted by kaixinren at 2005-7-5 01:03 AM:9 M2 M/ l! v( |
$ R$ E( x! ~0 G; w3 }

! d# u3 k5 s5 z0 d我都系刚刚才知道!大家介唔介意我打简体?
" T4 \. H- ]# f) r! t5 B
唔介意
【icon小偷™】
Originally posted by VictorTan at 2005-7-5 01:02 AM:/ ~1 ]- _/ l% Q" V: t) r
我都唔知呢度禁热闹!
6 `+ C4 S/ \, m/ O

9 C; N5 I1 S4 |& f! `/ b" N; Q7-8 hrs 30頁 post => 火熱
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
我都系打简体GA
YOU'LL NEVER WALK ALONE
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。