<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 02:10 AM:
' B/ u5 i9 M4 B( e9 ], V
' q! t9 F/ B; T1 U咩呀,去飲野咋.....=.="
9 m) T2 h, S* R# |- y) f我講出賣你既專業之嘛!你~~~~~你諗左去邊呀!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-02-01 13:09:2 T( B" J& `: t

% j) B& t, C, b/ H我想回到童年呀
7 [, S# ]  D% u4 y7 ]8 u* x

8 ^  K# v6 y0 A7 J十仔也想回到童年呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 02:10 AM:2 R; m- Y4 [" L" L$ }" u2 ~* T

" I4 L5 P* V4 o; v+ p咩呀,去飲野咋.....=.="
5 U) L; S4 s7 w, x
有無俾人灌醉呀﹖醒返係唔知邊度﹖
Originally posted by tenmadio at 2005-7-5 02:11 AM:
+ B# k) s' c4 M; d7 @$ u( l( ^
- `; x  x& q" O. K( }4 o( j: ?3 j# {+ a8 m
十仔也想回到童年呀
. b# K  W2 b, w8 s' ~8 [0 _下~~~~~你唔係童年咩!
訓先啦,88
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 02:12 AM:8 S" z9 C1 _. u
訓先啦,88
; U* G/ w* @" h9 R88
Originally posted by william303 at 2005-7-5 02:11:3 e, I% h! T$ m' |

. s3 ]/ H# V1 ~( u我講出賣你既專業之嘛!你~~~~~你諗左去邊呀!
9 s; I; M' }8 b+ ~5 w% ^
only傾野飲野囉,係你諗錯,我唔做呢d野嫁
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 02:12 AM:
' W( c" Y# K& k, ]* y& G) Z: z訓先啦,88
* w; I" Z: j# u* B# G1 [; ^
88~~~tt
Originally posted by simen022787 at 2005-7-5 02:12:; {8 D1 h0 o, ?. r" u

# H+ V( B. }' ^8 M9 X+ k3 h; {. l$ J; X有無俾人灌醉呀﹖醒返係唔知邊度﹖
9 q4 f( A3 m% q/ j
我冇比人隊爆(酒仙喎).....不過程van仔就差d令我爆.......
Gretz 路嗰

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。