<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 04:48 PM:
& T0 p9 k3 T1 ?3 M: c) T& Z/ b5 }" _4 O  ^2 {
我東莞有地,琛圳有樓,但好年都唔番去!
, A, J' @  H4 E" ]/ r) F* F
why唔番去
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 151515 at 2006-1-24 16:47:7 Q9 t- a; e( m, [  c( c
4 ~7 P# O, v/ r' u2 B# ]9 a& V
0 i/ @5 t- t/ y$ F) g2 B" Z: A
oic
8 t$ B, w" m. h2 X
" ?& Z: k- Y" k5 S* F+ F我有好多同學都住 city one
0 {# D; M" q. c+ h' p4 n) d好彩你無貼佢地d相,咪我無聊起上來認下佢地就眼都花!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 16:49:: p! B5 [' w8 D/ A
7 I0 J. P- \- Y* K" n8 Z; G5 R( g3 m
好彩你無貼佢地d相,咪我無聊起上來認下佢地就眼都花!
$ }% [1 p! U5 `3 E& C) \: U% v& s7 h" |6 u' C
Originally posted by 151515 at 2006-1-24 16:49:) c$ A: K# p) D4 ^  w: b" A' J

: K' F' C2 d; r+ m# q, g7 T3 S1 I, J7 d
好有錢啊!
9 L  s3 ~+ F: W5 c
有鬼就真! (如果你有睇過我篇故仔就應該知我講真)
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 16:50:. e! L! L- t- o3 @4 Y
% q- X# L4 |: X( [
& U- }0 t* o* P* j8 n8 @: c8 X# O4 T  t+ }% v+ v* C
幾時再+料?
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 16:49:
$ a9 z5 E& @6 h' e8 M2 v; m2 C  o/ D
  p, y1 U; s4 F4 }* D5 Q8 [" Gwhy唔番去
0 ^0 y  S  A9 S唔鍾意番囉!好鬼唔鍾意番大陸d感覺。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 16:51:8 r7 A" H9 ?& z  @
) T# L* {- b( Z' H- E) _+ B
唔鍾意番囉!好鬼唔鍾意番大陸d感覺。
, s/ K% I7 _' x& \$ D  |  Y, `
7 H& L7 s7 s& m6 e  q2 S* q% S1 Bwhy?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 04:50 PM:
" }9 Q1 A1 w% S8 Z& M/ [! @  x$ _, h- F# _* ?/ B
) Z7 M2 E/ j% Q) {! D1 p係那裡睇
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 151515 at 2006-1-24 16:51:. W: B: [5 k8 q; C7 G: [( I+ f6 e
( }% P+ w( A" k  Y" }% b- w

t9 A, m. C9 _- q1 L/ E幾時再+料?
. X% W4 }! J' o3 F3 u5 V  n8 Q要得閒先,呢排你都見我少左上來啦。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 04:51 PM:8 ~! k" k7 a0 T2 Q. b

+ ]" t0 k+ n. g# V唔鍾意番囉!好鬼唔鍾意番大陸d感覺。
$ J' D# C* R5 c( K9 C: L% S大陸搵女最正
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。