<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 17:00:
, n  z) F6 |6 o; H# O; Z5 Y8 u7 n1 ], G
我都冇淫
. m+ L4 P/ X3 J$ h% M9 H
淫是指亂花亂來呀,唔係淫賤個淫呀!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 05:01 PM:! J$ {! I  }6 J6 a0 }3 e) F
最緊要知足。 起碼家陣有食有住有網上,你都算OK啦,你睇火燒那個小妹妹咪仲慘,廣西那些仲大濟。
. _' G$ O1 }7 @( r:cool:
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 151515 at 2006-1-24 17:01:7 l+ m8 P  I9 a5 H7 f8 Z
* A) F+ U+ ?: Q( I  N/ C
" F' R" o) U+ a
88 la
; _$ `; c/ C7 T又夠鐘?88
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 17:02:
2 W3 f8 s6 G! J+ W之後新年有排唔得閒
- M! \1 P6 s7 D' _1 m+ {6 B6 f4 g- M
考試?
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 151515 at 2006-1-24 05:01 PM:
/ E- f7 {4 O. G' n
2 p' E  R9 s, }0 L- B, K6 P9 f$ b
# L$ y& N; O, {+ y% K, a& g88 la
) d; g, z: s: j8 b6 x& C" k/ \0 k1 q88
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 17:03:* ]; R  |7 i: T6 c+ W7 T
/ `7 y# D$ T) }! C$ Q
:cool:
9 p7 V  B% |! |! J7 C) c$ M做乜咁呀?
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 05:03 PM:3 |; }3 `8 ~  }$ X: E- F5 P/ o

5 ?" b9 N! R6 a/ `: [考試?
- K- A, F0 V& w3 {
去拜年
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 05:03 PM:
$ k6 x, f+ A$ k9 ?2 i
  @2 B0 }0 n5 B做乜咁呀?
) e% p. T; n! Z- q* |8 X. B7 w
講到我好似好衰
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 17:04:
' g; S5 b& Z; {8 r7 ~; N1 V: d, t4 G) B  l
去拜年
. E, T0 `0 P, |- @
oic
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 17:05:
  z0 |  {+ y9 @$ K  y! K
2 e1 b2 s; o- h4 A  V) P6 q, ?  t# B9 @講到我好似好衰
' |; H+ S7 R8 o  T
我都唔係話你。7 O& n( z. S$ a- Z+ H# y5 z
我想你地唔好諗咁多錢既野,你出來做野後有排諗呀。家陣讀好書就得啦。
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。