<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 05:05 PM:# l0 w$ }6 f  B- O2 ~0 \8 ]: o
6 }5 W* n6 ~  O. n6 v
oic
% Y0 a( T- M9 [6 v& J3 N# n8 m* ]& e依家得番我同你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 05:06 PM:
4 v. m2 z# e; ?% E% v' R1 Z! J, d7 H/ s5 Y. Z" R
我都唔係話你。8 L0 d( q" p' ]3 L' d. r/ r3 M9 h* M
我想你地唔好諗咁多錢既野,你出來做野後有排諗呀。家陣讀好書就得啦。
" w0 b4 Q4 V9 b, {我除咗中文、數學同中史,其餘冇科勁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 17:07:
% G; ~4 o- H# ^; i* {
! O& h1 A& e: b: o4 P依家得番我同你
5 i- F% }; ?, G% U: m, ^係呀,不過我都就走啦。要出街買野。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 05:08 PM:1 [! L- t, e+ G+ ~' C0 v
& I: H' \* d9 {# b3 {
係呀,不過我都就走啦。要出街買野。
) l/ R4 D3 \: Q" c6 v6 d
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 17:08:
% M8 g0 J5 L$ @
6 ^3 ^/ }0 G2 ~  g& w* U+ Q, M& J我除咗中文、數學同中史,其餘冇科勁
7 k. ~) n" {5 i' L. w# T
如果讀文化中學的書真係唔勁,你讀好d中英文先,跟住有機會轉去讀IVE之類的學校。 然後選擇些你好有興趣的course讀,上大學的機會仲大。到時如果真的只拿著張Higher Diploma仲好過你上左中七。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 17:09:4 w& L2 V; Z4 \: _

. K' F4 w3 A) H# y. t. `5 F6 @. V1 `88
0 I4 t7 V* \. Z
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 05:12 PM:
, ^) P+ E  Z3 i$ @( c0 x3 w# Z- I/ o9 U4 h
如果讀文化中學的書真係唔勁,你讀...
' C2 ?7 l; N8 F9 M; z( c我唔掂架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 17:18:( L7 q" |8 K) s' [
% G( j/ k$ J1 C# X
我唔掂架
1 P% V# ^' g2 q9 D+ e
ok架,我以前都係咁上架咋,無跣你,我會考第一次得3科pass架咋
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 05:20 PM:
* z% @4 E# e1 R, u' A: m$ P
+ V3 x$ G9 X+ e8 `; Jok架,我以前都係咁上架咋,無跣你,我會考第一次得3科pass架咋
, H+ i, v, Z5 }) n) V( y8 p
.....唔係呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 17:24:
# o4 T6 A+ n; n' D7 g# y6 S- S
/ v( m1 y  J4 B+ q.....唔係呀
# \1 q" A4 h/ b, \2 _  @
所以我話無跣你,最重要是中英文,跟住懂行路。 我家陣已經有Degree, HD & diplomao係分別兩個不同的範疇。 讀好中英文先啦。
/ B- ~8 u3 g! N: Q; A( C$ y. x8 j7 _+ p+ x
[ Last edited by 機密 on 2006-1-24 at 05:30 PM ]
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。