<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
石光初現
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-7-5 10:11 AM:
2 v6 s. I0 L: @- l) F; `4 H石光初現
) c  ]4 E2 H! X  u* }% ?

1 G: h5 o) c/ K3 x( F:cool:; U% P3 o# ~% a5 o% C, A/ e3 u
好光喎
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
早晨呀5 R3 D3 \- v; c5 x: S
星姐
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-7-5 10:11 AM:
3 c$ e! G9 W5 }; k) m6 R1 p石光初現
$ m8 [; _% Y6 {, x, V2 i0 n/ P7 q( ?2 n

2 |1 F3 Y; m" [4 F% a/ c石仔, 我解釋咗一般人對血燕嘅誤解, 或者值得報導: i+ G/ @" Y7 g
Link: 【飲食天地】 椰汁官燕 ~ 超級鮮美燕 窩.
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
hello~各位,我第一次黎呢度^^
近期主打動植物笑相
Originally posted by stone86 at 2005-7-5 10:28 AM:
) U4 Y; _4 ?$ Z: S早晨呀0 P# }% P2 k! |+ u  ?
星姐
( R; z1 A0 p6 w

* U$ O( \8 j8 t$ X咁早嘅?
Originally posted by stone86 at 2005-02-01 21:11:
0 n: Y: Z* ^1 e( }石光初現
; e: A! x( f9 w

! n% H: \! z/ G, F$ ihi
Originally posted by wanmankit at 2005-7-5 10:29 AM:
: B) I1 \' X" a& Khello~各位,我第一次黎呢度^^
& h" y! O$ C5 {# W; p7 K

3 I5 g9 _  I5 }3 z- @你好, 點稱呼呀?
Originally posted by singgeihot at 2005-02-01 21:29:. T9 k( u$ r& d& ?

4 B; q% l. T; S- h/ j/ U0 [6 ~$ ]' K9 w' s6 X# O) K
石仔, 我解釋咗一般人對血燕嘅誤...
+ }. ~; ~) v1 V3 N) t! \0 h* l8 ?) V! `' n* D8 |
hi
- b( D) T+ ^6 p' ^" Q; r# bllol 9 Y) @* V8 L9 c  x' u& B
plz come lol
Originally posted by singgeihot at 2005-7-5 10:31 AM:4 ?* j% Z* b0 b( E/ p

/ l. X7 e0 ]1 ]7 e$ H- S6 T% m
* n( _3 J) t, z. @你好, 點稱呼呀?
. x2 E) F5 ^4 F/ b6 w% x( M' ~* S/ B叫我kit啦~
5 \" M* B7 u7 S唔駛叫我個名咁長-.-
近期主打動植物笑相
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。