<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-7-5 11:17 AM:% q" C" k9 u& v7 \

' ]# Y2 S( w- ]; C7 d+ g/ g; p2 }3 r6 H! e5 g2 r
一d都唔會, 我最鍾意有多d野睇" ]" K4 r0 p$ g3 J' V
# n' z; R: F% h/ U; f" |3 r
你d三國我好想答+ M4 E% T! u! Y! F* l( }# [- w
耐何未有時間~.~
# Y, D7 v; p) k55~3 t& O7 |) _3 H2 }0 O( N
我好欣賞龍仔你添~
( X+ L, o  D  Z3 H你之前答o個d加分題次次都答得好詳細, 多幾個好似你咁o既會員就好喇
Originally posted by crap at 2005-7-5 11:18 AM:5 ]- E0 x2 @) N1 x
' Q" F5 ?# G. L4 E

( }8 u$ _4 C5 t! |/ U( H0 l我係巨蟹座, 好邪惡的
; }7 w  v: r" p) X5 N) Y/ F( T9 p
+ P4 l! C6 [- [) p2 z/ |' _0 v1 E8 b知你可以打橫行了
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by crap at 2005-7-5 11:18 AM:3 _- _6 X) N) _) K3 W  p9 I! j' d( ^

$ o  D+ E! |4 M/ C0 R) @) N' I6 V4 m
我係巨蟹座, 好邪惡的
7 ]$ Q- A! x% m4 \4 K7 e+ e一睇你個樣都知啦
Originally posted by stone86 at 2005-7-5 01:17 PM:
& L" V( ]* b  q* o  p" a蟹兄,00 早
& q2 H6 w2 u4 g) J" ]
- J7 D! y2 G! K6 P& W# Q: H# {6 i8 u石石早晨~
( N+ w( }; ?$ c9 A' G' D. E9 M我地既香港早晨特約記者
crap兄,00仔,你地個頭像好靚,係點做呀?可唔可以教下我呢?
近期主打動植物笑相
Originally posted by wanmankit at 2005-7-5 11:19 AM:
5 m) w- V8 O; T; g; ], U) k. L5 K* M3 a$ q
我今朝做左篇熱鬥小馬既,做我翻睇再翻睇,創左我自己一篇打字的最多字數...
* y) S7 L& s0 J# o$ A- j) x4 O$ I
我就係唔知黠打個內容好 =.="
8 Y, D: f, X( z, B- A) h不過1在都差唔多做完喇
Originally posted by sfxc0000 at 2005-02-01 22:18:5 ^7 i+ J  O  s  n

) I7 N6 ?: v% {" v9 ]但我琴日見唔到你播 =.="
) C# h; R7 T, ^/ H

, M7 `; a0 k4 r
; u$ u' D) C: @3 B# m+ w我sleep jor 2 hours, and 去工作
Originally posted by crap at 2005-7-5 11:17 AM:
6 G$ |& F* e! G* p2 w/ _/ ~
% ?( E# i0 b* T. z' [8 ~% W5 j6 m
一d都唔會, 我最鍾意有多d野睇
3 t( A  T( j7 @- X, u# R# J) j6 L* K6 n! o( L, r3 e
你d三國我好想答
5 {1 D# m4 j9 }4 H9 i* p& F, s耐何未有時間~.~
* O- E# k7 o6 g: W6 r+ T- q
3 N& V+ _  a9 c5 s+ Q+ M最新是 "三國靚女有幾多" 又做廣告.
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
蟹蟹好
' t7 n, M6 w8 L% {0 S$ v2 x" z+ R00好
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by crap at 2005-7-5 11:21 AM:% y- l1 t( W; R0 P+ I  q+ A* x

7 j1 }- J' G0 d( [* O/ `
2 Q, f( R) `8 P  i* }! J/ [! `石石早晨~
7 D% {) k+ s9 J* ~1 ]我地既香港早晨特約記者
" l; ?$ b/ K6 S' d% U) `

2 h* q7 j; `2 x5 A3 |* J2 f  @/ {' W. }4 _3 Y/ V8 X! e/ D9 ~

4 b6 ^* n& [; r, [* I" x2 k真係晨咁早呀
~夜越暗~ ~星越亮~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。