<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 12:51 PM:6 B; x3 t0 T5 l3 j

3 o" v7 l& w# j. f# K- G$ _& J好緊張啊
# M' |7 I3 Y. a! q6 s, Z- ~嘩嘩嘩!恭喜哂呀!銀牌會員2 T# J! u- N6 N1 m: g3 C% T" E

" j9 n! x* Q! \/ V[ Last edited by william303 on 2005-7-5 at 12:55 PM ]
不個 1000 分都 no difference 嘅。

Congrats! We witness your milestone wor! Let's party!

Originally posted by Gretzky at 2005-7-5 12:54 PM:* w4 Y1 i; O3 e! W
不個 1000 分都 no difference 嘅。
" H# \% y4 W* N! J

5 y! `4 V' O, {# _. c. K! Cyes, 好似仲會少咗一個功能...
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-5 12:55 PM:; B9 e4 y6 T: j- H6 k
$ T3 G* I. m' E. g0 g; f
+ O$ q& c2 R9 l, [
yes, 好似仲會少咗一個功能...
; E; {, |/ l! f6 }. x( g5 z$ d唔係嘛!
great !!!! yeah !!!!
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by william303 at 2005-7-5 12:54 PM:1 g, a( h* d. B3 y
- k$ l! N& ~0 q/ I; z# T
嘩嘩嘩!恭喜哂呀!銀牌會員& y. t5 P2 b$ z6 ^6 o  E
1 M4 ?  t" C$ I
[ Last edited by william303 on 2005-7-5 at 12:55 PM ]
" x7 f/ q2 T" ^" T& P/ P5 x咩事,無啦啦升咗,邊個做既
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-7-5 12:56 PM:
- O/ P; k- y7 U* n# w9 x
! _4 i3 s. y+ Y; y* c$ ^6 |5 s9 {唔係嘛!
# Z. _7 i2 \" V' v; H! _

) ~- A6 {8 E! j5 Q# ]- O1 e0 D! U好似叫 統計 功能.
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 12:57 PM:
  P2 I% L4 ~  j; ?. `0 a* W( e8 ~0 N! y5 N; J3 `& M' ^
咩事,無啦啦升咗,邊個做既
4 F1 x8 ?. M( d. l' a! h0 y

& ?4 d& X7 f5 W: c喺唔喺你 好文區 的原創 ~~
Originally posted by Gretzky at 2005-02-01 23:54:
+ H- y( T4 `+ S/ w- j不個 1000 分都 no difference 嘅。
2 b* _6 d% ?4 N2 b

# }! C$ |+ j: S" G無ga??
& n& P5 ]: I8 S  ^0 S) y唔係signature 可以 多個100字meh?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。