<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
如果皇馬果場唔係輸比個問題球咪好囉..........
希望皇馬贏到基達菲啦
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2005-10-3 10:05 PM:
有d亂~將就下~
唔緊要啦
摺吧啦
畢迪斯真係比歐聯拖累左
Originally posted by tkk2p at 2005-10-3 10:08 PM:
畢迪斯真係比歐聯拖累左
維拉利爾都係
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-3 10:06 PM:
如果皇馬果場唔係輸比個問題球咪好囉..........
希望皇馬贏到基達菲啦
好難講
如果唔係o個日既輸波
可能就冇今日幾連勝既皇馬呢..

輸波唔一定係壞事
Originally posted by michael86 at 2005-10-3 10:13 PM:

好難講
如果唔係o個日既輸波

輸波唔一定係壞事
可能d裁判比人插得西利,先唔敢咁揚
Originally posted by michael86 at 2005-10-3 10:13 PM:

好難講
如果唔係o個日既輸波

輸波唔一定係壞事
咁又係,因為再輸就好大件事
摺吧啦
不過碧咸真係打得好好..
我反而期待施丹復出碧咸可唔可以keep住有咁既表現
如果有既話證明碧咸徹底可以融入皇馬
又可以話佢令到皇馬既打法多元化左
Originally posted by michael86 at 2005-10-3 10:31 PM:
我反而期待...
只要比返右路佢踢,就發揮到佢專長~
Originally posted by michael86 at 2005-10-3 10:31 PM:
我反而期待...
可惜仲未開到齋........
不過呢幾場真係有少少係曼聯既狀態同水準,d助攻好正,希望施丹出返黎之後唔會再改變打法啦
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。