<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-5 02:08 PM:6 i- `. e6 u7 u, A
) k3 _; K2 m, q: l! W$ P
我都要消失一下喇, 拜拜咁多位bro.
) J( i7 u3 H5 e9 n8800and brothers
88要走既人
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 02:11 PM:3 v; V6 w) m' L- @. \; k
88要走既人
% G- i. G! @8 S9 m
; v% B, U# j2 w好似得我同你 ..... 同cdrom
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-5 02:12 PM:+ p1 e9 D4 q3 S; {: C8 y1 ?( \

+ c7 U! ?) M: ~/ F) [& w9 u$ G2 C1 J$ c% _
好似得我同你 ..... 同cdrom
& X) O0 m4 d  N2 {十仔呢' ^3 f" @8 q/ T7 f  {# d& C
佢唔係長住呢度咩
Originally posted by invisible at 2005-7-5 02:13 PM:% Z; P# R( e7 o/ q) C7 K; @
3 X4 \7 N# x. n
十仔呢0 D2 G  \( L, r) t/ V; Q! [. ]
佢唔係長住呢度咩
2 Z4 n/ R$ b. K1 L& s
佢番工
【icon小偷™】
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-5 02:12 PM:: o, }# q7 F- r

* P; ?; a* s: t) X& }) g, }, C$ |8 M: m, r5 `" w
好似得我同你 ..... 同cdrom
1 K0 I) M. ]7 z0 V0 c" {肥,去出兩句聲,叫佢唔好搞亂
0 i0 L" n" Y( E! J- }http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=61388&fpage=17 E# F. k' _! Z* C# ?& w

3 a" P7 C, z$ i" Z+ Z2 q[ Last edited by twh1110 on 2005-7-5 at 02:16 PM ]
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 02:15 PM:
& N9 y/ |1 D3 v7 l/ U8 i( O4 x, W0 E! ?) V
肥,去出兩句聲,叫佢唔好搞亂# `! D+ m3 H- p
[url=...
  }; u8 G5 \! }: \

" t# I5 J0 u8 ~# l* Asorry 唔明., v! L# c3 {3 B9 m+ M, S- ^& c

# ~& V) M: R9 _: E你 講 thread 2 定 3 ?
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-5 02:17 PM:
2 |3 x9 o- g, e% j
0 D" E& e) `; P9 c) f" g* }1 B9 M! a3 v% u2 P
sorry 唔明.. @6 @; N9 o. J1 C
2 E$ S0 B. x" A* X
你 講 thread 2 定 3 ?
, ^- r. x$ W2 {( b5 {3~!
【icon小偷™】
我見個條友, 在戀區都有類似嘢, 但好難"入"他.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。