<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-5 02:20 PM:& v- V/ \) R% [, a
我見個條友, 在戀區都有類似嘢, 但好難"入"他.
. \4 U! ]3 y3 O) a  \9 }6 V5 N3 |  J睇下我啦,hehe
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 02:21 PM:* {$ U6 h, R8 F! b4 \2 G
) k7 \  S8 c( H% t
睇下我啦,hehe
4 [2 t+ |$ ~2 k; J2 }3 s! Y* }  j3 H8 ?3 B& Y
ok la, 看他點回...
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
1:30am 要閃啦. 明天見啦各位.
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-5 02:25 PM:* L, p$ ]. x+ v8 `
1:30am 要閃啦. 明天見啦各位.
' O' T* O' j% G
88fat
' G" `3 i8 X# `4 f6 A9 A# M0 d7 e冇人lu,我又閃
【icon小偷™】
左仔回來喇~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 04:17 PM:
4 o$ i: |0 ?0 Y/ T% ?左仔回來喇~.~
- Q* T( y0 A+ B9 n/ D
hi~左~_~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-5 16:25:
6 f$ i' y" i! Q) k7 ]4 ^* K" T2 _5 M7 q2 B* O" H
hi~左~_~
2 s8 m5 t8 U4 R' yhi~00仔# \; K* k0 [" R' p" S/ ]; W" j+ |
今日冇出街咩??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 04:26 PM:/ n3 |) t& S& @! B7 y& G

8 p- `2 H/ u3 ]& vhi~00仔2 N! {* [+ s. b0 T* @
今日冇出街咩??
' L3 |. [. L0 b3 P1 {冇~.~
4 ]9 e& R# x6 {# b7 ?: u成身都好痛中 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-5 16:28:$ h4 R" ~6 S8 l

9 S% E  s; ~2 R+ ^- h冇~.~
, S4 V* s$ h1 z成身都好痛中 =.=
- p4 v' X% M9 N) l& X4 I9 E
咩病?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 04:30 PM:
  x- J7 j8 v% I0 G6 o( d: f6 ?2 n* u! s0 J# H
咩病?
( L1 c' T# O* b+ t  L
琴日打完波, 第二日周身痛 =.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。