<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-5 16:58:* `% l6 ]  a1 C% S* e

5 Z/ t( ~. V9 h2 U' p! c我以前茶左同冇茶都好似冇乜分別, 都係要兩日先至唔痛
- N& S5 ]$ ?4 j8 W0 h  |
你都唔係成日做d勞動野@@"更唔知啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 05:05 PM:
" R% V& V+ _; Z) ]9 q2 `2 j9 l# J+ E& a/ a4 x8 w7 ]
你都唔係成日做d勞動野@@"更唔知啦
+ e( w9 m4 Q  J& B5 W
...........
Originally posted by yuzhiliang111 at 2005-7-5 16:58:
1 D4 o$ u+ W' ^( N) N, Q, ^2 u呢個唔通就係傳説中得回復人數最多嘅主題?" o4 ]; N; b/ D
呵呵,我都支持吓!
' g, z( D: u7 ~& x  R+ O
你中左喇,而家開緊第2輯喇
- a: M- l: N+ b- [7 q% jhi~1111 E0 X4 E2 |1 F0 P7 l
nice to meet u
唔好意思 講錯咗 千祈唔好笑我
http://shop35130285.taobao.com  我的小店
Originally posted by yuzhiliang111 at 2005-7-5 05:09 PM:
% M* n, j3 j# q& B唔好意思 講錯咗 千祈唔好笑我
# F: p$ o5 H! \* `0 @
我講下笑姐, 唔使咁認真# z! ?3 E7 b; |5 {9 s/ W2 _
歡迎你黎呢度
  L5 u! s" A, C
+ k; y8 S+ Q$ D! l+ X/ S[ Last edited by sfxc0000 on 2005-7-5 at 05:12 PM ]
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-5 17:10:6 T3 A# K3 G+ g8 k

$ i! n7 s( |- l2 H0 o$ ^我講下姐, 唔使咁認真, \. K  H7 G1 V" j. \
歡迎你黎呢度
5 ]7 [5 ^( ~- Q# F- _5 W$ I* Y
$ I! _! K- T, q9 L. L
我真係好開心係呢度遇到你
http://shop35130285.taobao.com  我的小店
Originally posted by yuzhiliang111 at 2005-7-5 17:14:, }- h) |; Y+ v, b/ s( R, A. D, O
3 G9 j& X! e' @; o
1 ?! B5 W1 h1 L' a! V' i
我真係好開心係呢度遇到你
  A, u* ^9 Q7 b, e冇我份=.="# f# v9 W5 Z% ~3 H
(左仔受冷落)
Originally posted by yuzhiliang111 at 2005-7-5 05:14 PM:
( i; S; G; S# k* o. S+ d! k9 i6 G5 Z3 `" p) N3 }  x. o4 f; }

' e' V8 T# R! R0 d# C# ]) j* @% l我真係好開心係呢度遇到你
0 \. t/ L/ h- j1 w% ]7 D* ~
me too* G: s, R  I' c/ S
以前見到你o係笑話區post笑話, 好多謝你o既支持
左兄都係一樣,nice to meet you.
歡迎我嗎﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。