<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
anyway 我覺得我都夠分啦 加唔加都緊要
http://shop35130285.taobao.com  我的小店
<=幫埋拖中, 一陣返
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 05:22 PM:$ X4 F  M$ y3 B7 U0 y" e1 T  F; l
<=幫埋拖中, 一陣返
1 @9 h9 i' x* L) W  G幫拖做d乜???
Originally posted by yuzhiliang111 at 2005-7-5 17:21:8 V. h, i, X4 Q1 E$ x
anyway 我覺得我都夠分啦 加唔加都緊要
0 x! ~6 h* h' H& o! H
分其實唔難加,只係有好多會員只識去aio.......
Originally posted by simen022787 at 2005-7-5 17:16:
+ a% j2 _) I3 U0 @, ~8 ^% T+ Y歡迎我嗎﹖
5 \1 x+ K. `) G$ z1 l5 s7 x$ ?, j: m' Z1 \
熱烈歡迎
http://shop35130285.taobao.com  我的小店
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 05:23 PM:
! j3 m3 g3 P+ c: e; v. U) Z( W# h, T3 n8 c/ O
. B2 l' h9 S5 w+ T0 x% _& z55~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-5 17:22:! K5 j5 {9 _9 ~4 F
9 @+ N. A: r- ?& E6 L$ A
幫拖做d乜???
5 C/ v; S+ E4 L
本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 05:24 PM:
1 z' p3 Q2 z( J/ X- }; d2 g* i2 l# t2 B! ^2 Y8 J2 Q
**** Hidden message by originally poster *****
/ v# g1 T% [* ]! h
got it
沖個涼先, 遲d返
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 17:23:# U! ~$ u8 @' v' J- t2 A
" [. F+ H% h) d5 D% ?
- t! ~/ v/ n5 n5 `7 X* A9 H7 X8 z* g
5 r  r& x3 v7 Q' @8 b  q( ^係喔 死腦筋
2 N; L, n6 l4 E1 N$ e如果唔係“吹水版”“笑話區”“每日一篇好文”加到分嘅話呢,而家我邊會有千幾分!7 k( u( L  }. v- g/ \8 v1 s
9 B% ~' L: W) v  V* U$ U
[ Last edited by yuzhiliang111 on 2005-7-5 at 05:30 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。