<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by another_me at 2007-5-21 06:11 PM:
希望老版們大發善心加下我地d新手分.....
新手!你要努力呀!
我新黎頭三個月都係 0 分嫁咋。
但係我無放棄喎!

因為呢度唔同其它論壇
呢度除左你好鐘意果D靚相之外,仲好有人情味嫁。
好快你就會覺得上黎就好似番屋企一樣,唔番唔得嫁啦!

加油呀!好貼自會有分加!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 06:30 PM:

新手!你要努力呀!
我新黎頭三個...
多謝你嘅鼓勵

我會加油ga la!!!!
Originally posted by another_me at 2007-5-21 06:35 PM:

多謝你嘅鼓勵

果然有前途!
多D你咁既會員既話,EF就勁到無朋友啦!
Originally posted by another_me at 2007-5-21 18:35:

多謝你嘅鼓勵

你知去邊度求分喇

487 x 275 PIXEL下載

Originally posted by kakeidevil at 2007-5-21 06:42 PM:

你知去邊度求分喇

無啦啦走入去果度,好難有命走番出黎嫁喎!
Originally posted by another_me at 21/5/2007 18:11:
希望老版們大發善心加下我地d新手分.....
兄弟!~ 06分攞去使!~~
Originally posted by 自由神 at 21/5/2007 18:30:

新手!你要努力呀!
我新黎頭三個...
Originally posted by 自由神 at 21/5/2007 18:37:

果然有前途!
多D你咁既會員既話,EF就勁到無朋友啦!
死仔丫!~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-21 10:26 PM:

死仔丫!~~~~
咩事鬧人死仔呀
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-21 10:26 PM:

大佬!!!

唔爭在都加夠我六百分啦

我都想入去"非屌勿進"俾意見丫

Originally posted by 新AV學賤人 at 2007-5-21 10:46 PM:

大佬!!!

唔爭在都加夠我六百分啦

我都想入去"非屌勿進"俾意見丫
個個都用呢個籍口
Originally posted by 自由神 at 21/5/2007 22:39:

咩事鬧人死仔呀
因為...................

死仔買四仔~四仔播死仔~死仔買四仔~四仔播死仔~死仔買四仔~四仔播死仔~
死仔買四仔~四仔播死仔~死仔買四仔~四仔播死仔~死仔買四仔~四仔播死仔~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。