<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖

咦.."矛扇'影今日豬腳豬皮大婚...
原來乜哥新徒孫..昆蟲先生細佬...."函Mon"...幫友抬花橋喎...
唔知有無超觸家"相"係本區出現呢......

2192# snake50

咁 都 比 你 睇 到

話 說 大 婚 之 日 , 4:30 get up , 7:00 去 到 準 備  

抬 完 橋 之 後 change 返 衫 之 後 呢 , 隻 昆 蟲 先 生 在 一 個 wrong time 打 來 就 係 11:00 , ( 我 要 影 水 晶 .........................   , 唔 係 , 係 晶 晶 ) , 但 係 影 唔 到 , 我 話 一 陣 打 比 佢 , 隻 昆 蟲 先 生 死 都 唔 收 線 , 又 令 我 影 唔 到 對 新 人 同 姊 妹 一 字 排 開 的 相  

日 頭 個 D 影 得 10 張 , 全 部 唔 出 得   

豪 華 婚 宴 個 part 就 可 以 出 , 終 於 影 到 晶 晶
2193# mangohk

我睇T B, 都睇到,排頭位,好靚仔,我以為自己認錯人添

咁 都 比 你 睇 到

話 說 大 婚 之 日 , 4:30 get up , 7:00 就 去 到 等等等等等等等

抬 完 橋 之 後 change 返 衫 之 後 呢 , 隻 昆 蟲 先 生 在 一 個 wrong time 打 來 就  ...
mangohk 發表於 2012-3-21 02:16 AM
Haha..可惜無幫你錄底...
嘩咁夜返,係咪有大收獲..送姐妹返房...呀唔係..'返歸'

你對d昆蟲真有愛心.......不過累人影唔到靚相就係死罪....見面時煉佢個大手指公...

邊個晶晶?..跳水皇后?
本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽
呂晶晶?
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
本帖最後由 snake50 於 2012-3-21 04:17 PM 編輯 條片見到fok生..有可能e個國寶...
以mon先生口味..呂晶晶應不合他口謂...
條片見到fok生..有可能e個國寶...
以mon先生口味..呂晶晶應不合他口謂...
snake50 發表於 2012-3-21 04:12 PM
我想知有無閙新房E part呢

咁 都 比 你 睇 到

話 說 大 婚 之 日 , 4:30 get up , 7:00 去 到 準 備  

抬 完 橋 之 後 change 返 衫 之 後 呢 , 隻 昆 蟲 先 生 在 一 個 wrong time 打 來 就 係 11:00 , (  ...
mangohk 發表於 2012-3-21 02:16 AM
套衫好型...

有冇人係深圳?

From WeiBo:
今日#特殊身份#拍摄现场没有见到偶像丹哥不要灰心!但是看到了吊威也、大巴追逐、跳天桥的好戏都能让人心潮澎湃,原来近距离观赏的视觉效果都不差于荧幕。如果大家幸运看到,请默默驻足,请勿干扰!对于拍摄剧组来讲,真的好辛苦,一个镜头为了精益求精,重复了无限次。

后海站, 海岸城

440 x 1242 PIXEL下載

440 x 660 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。