<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by yuzhiliang111 at 2005-7-5 05:26 PM:) h) H8 }" j$ S+ L0 V

% O% h& `: v; e8 e
/ T# k1 X- m2 m2 O8 s  n9 }! z( G+ k係喔 死腦筋
" U' g+ W; v5 J# t: n2 V
以前我就去日本區, 跟住就sport區, 最後去吹水區....- [( `0 q# `5 m, y3 Z2 j/ }( C
d人真係好...
Originally posted by yuzhiliang111 at 2005-7-5 17:26:  E8 N% M: m) K1 _2 t5 T- n% q
係喔 死腦筋
7 y% t0 x. D, u" z冇計啦,佢地成日都想不勞而獲=.="
大家好,問題少年又來了6 O9 h6 d) g0 ^7 m' n+ m
請問有甚麼軟件可以在頭像加字
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-5 05:27 PM:0 Q  R% E; a- `( U2 P3 @6 }- U/ q* y
0 s: S: G' Q5 S& S2 B
冇計啦,佢地成日都想不勞而獲=.="
1 o1 {) D" h# X/ x$ }! c/ c. {6 \0 m& h, j. o
講緊我﹖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-5 17:27:& |8 s" R6 }7 u2 Q; c; q
# W0 [; Z$ m8 B' y
以前我就去日本區, 跟住就sport區, 最後去吹水區....
+ |/ h1 ?4 l% h& H- v' G9 p& g) y# ^5 jd人真係好...
: f3 p+ X0 ?) x1 C) m& w& `2 f4 y2 M- s% G2 {& l& F+ d8 }8 U$ t& @
你都係幾好 好願意加分俾人
http://shop35130285.taobao.com  我的小店
Originally posted by hideaki at 2005-7-5 17:30:5 B1 ?+ E! R# j  e  ?, _' t
大家好,問題少年又來了+ j' V5 [) B0 A. L, N" J  G
請問有甚麼軟件可以在頭像加字
2 b3 D! f  n; p; N6 V
hi~hideaki4 }# a$ ^1 \2 N+ c
我唔係好知呀
BACK~
Originally posted by hideaki at 2005-7-5 17:30:
+ m! y4 Y* O8 v2 T% I大家好,問題少年又來了
+ i. F; G3 @" ~# f1 Z( B1 d請問有甚麼軟件可以在頭像加字
% |: Z( L- U6 e8 e: G  n0 S1 Y
' D. H6 n5 a4 N6 P8 ~photoshop
http://shop35130285.taobao.com  我的小店
Originally posted by simen022787 at 2005-7-5 17:30:, a% q+ V0 [0 n6 B9 S
講緊我﹖
7 R' }! t1 c. e1 g/ H* ^$ A
nono~我冇講過你
8 i  O4 T# @3 a* R1 |  @5 d你諗多左咋
Originally posted by hideaki at 2005-7-5 05:30 PM:
& `4 U* P. w) T% |大家好,問題少年又來了
2 s* [- ]2 g& R& U請問有甚麼軟件可以在頭像加字
7 n# z! d+ V7 @4 j! Q8 V以我知photoshop都得- }* E4 \5 R" V3 z" ^
不過詳細都係要搵下阿樹
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。