<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 SCM 於 2008-9-25 09:45 PM 發表:
日日咁舟車勞碌 依家既生活同返full time差唔多
當你升左大學, 生活仲慘, 天地堂, 同d 正pk 一組,
考試唔識出貓, 與個賤格教授, 你的惡夢先開始
原帖由 SCM 於 2008-9-25 10:23 PM 發表:
大能穫
IE8都唔好用既
我 update 左個 firefox, 依家唔可以縮到下面個 bar 到, 只可以按少
原帖由 Edgar_Davids 於 2008-9-25 05:34 PM 發表:
多左好多我唔識既新會員………

難怪沒人想念我了………………
who are you?
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-25 10:25 PM 發表:

我 update 左個 firefox, 依家唔可以縮到下面個 bar 到, 只可以按少
IE8上yahoo得精簡版
上網 就以上26fun為例 連文字都要load先出到
總之咪能貪新鮮繼續用IE6
至於firefox 係人地既電腦用過
不過唔明點解會受歡迎
原帖由 SCM 於 2008-9-25 10:28 PM 發表:

IE8上yahoo得精簡版
上網 就以上26fun為例 連文字都要load先出到
總之咪能貪新鮮繼續用IE6
至於firefox 係人地既電腦用過
不過唔明點解會受歡迎
快 ie 少少......
google o個個仲有好多 bug......好多網頁都未 load 得好好
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-25 10:24 PM 發表:

當你升左大學, 生活仲慘, 天地堂, 同d 正pk 一組,
考試唔識出貓, 與個賤格教授, 你的惡夢先開始
讀左大學起碼會放心d
天地堂 我實諗到野hea左呢段時間
考試我中學都唔識出貓la
賤格阿sir 每個小學畢業或以上既人都會遇過
同pk一組 睇彩數姐
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-25 10:31 PM 發表:

快 ie 少少......
google o個個仲有好多 bug......好多網頁都未 load 得好好
我都係比人唆擺先down隻IE8黎用
都唔明d人點解連瀏覽器都要追新款
原帖由 d228216 於 2008-9-25 10:26 PM 發表:

who are you?
d 佬:
本帖隱藏的內容需要積分高於 18000 才可瀏覽
原帖由 SCM 於 2008-9-25 10:32 PM 發表:

讀左大學起碼會放心d
天地堂 我實諗到野hea左呢段時間
考試我中學都唔識出貓la
賤格阿sir 每個小學畢業或以上既人都會遇過
同pk一組 睇彩數姐
如果個個都出貓, 自己唔識出, 好 pk....
最仆街 d 教授唔知自己 pk
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-25 10:37 PM 發表:

如果個個都出貓, 自己唔識出, 好 pk....
最仆街 d 教授唔知自己 pk
朋友,你覺得自己仆街嗎?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。