<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
睇完3件女後,就冇套劇好睇
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
http://hk.news.yahoo.com/article/080926/4/8fg3.html
5.私人物件自己放好,亂放喺廳即垃圾掉。
6.家務輪住做,得閒坐喺度又唔做家務即罰。
7.屋內保持寧靜
8.記得食波波藥及搽波波
咩野叫波波藥? 搽什麼波波?
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-26 10:47 PM 發表:
http://hk.news.yahoo.com/article/080926/4/8fg3.html

咩野叫波波藥? 搽什麼波波?
食豐胸丸
用豐乳膏/pink lin 膏搽波   
原帖由 d228216 於 2008-9-26 03:03 PM 發表:

holly shit...
so dirty...
還有股交
原帖由 ckyckk 於 2008-9-26 11:03 PM 發表:

食豐胸丸
用豐乳膏/pink lin 膏搽波   
CK 小妹, 幫我 pm Catson
我已經在他的 post 留言
原帖由 Lee3 於 2008-9-26 11:26 PM 發表:

還有股交
叫肛交
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-26 11:33 PM 發表:

CK 小妹, 幫我 pm Catson
我已經在他的 post 留言
ck小妹
原帖由 ckp1117 於 2008-9-26 11:36 PM 發表:
ck小妹
你依家知道 ckp 係賣咩未
離晒大譜!
兩個女仔相約去大陸旅行, 比晒錢, 臨出發前有一個突然打比對方話唔見回鄉證唔去得, 剩低一個自己去......
大陸呀, 治安咁差參加旅行團都唔好吖.......
我就認為有問題, 就算無回鄉證, passport 都可以咖, 比錢之嘛!
九成九係另外一條女有d 嘢, 放人飛機又唔好意思, 出呢d 死橋!
倒頭來又係搵著我黎搞! 又要搵人上去!
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-26 11:42 PM 發表:
離晒大譜!
兩個女仔相約去大陸旅行, 比晒錢, 臨出發前有一個突然打比對方話唔見回鄉證唔去得, 剩低一個自己去......
大陸呀, 治安咁差參加旅行團都唔好吖.......
我就認為有問題, 就算無回鄉證, passport 都可以咖, ...
改去東歐喇 東歐邊駛回鄉證

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。