<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by no.21 at 2006-5-29 23:19:' E* J7 v! J2 J# ~7 z8 c

, T0 P' G: I1 }3 _" f4 C& w我BF系清揚的Brother
, d8 i( T* R' R1 K. V4 Q7 }
我咪係清揚brother囉, 唔信妳問下佢, 在EF有邊幾個撐佢?

001你冷靜點, 別太衝動.jpg

001你冷靜點, 別太衝動.jpg (25.4 KB)
400 x 300 PIXEL下載

Originally posted by no.21 at 2006-5-29 11:20 PM:. @! W! A! g9 c8 Q! P. U- a
7 Q7 E8 |% v# M0 d/ d
+ V0 G3 X; g8 d6 g天意梨既.....只怨你今晚撞妖......Efun双妖
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-29 11:22 PM:1 \6 @+ e  V1 Y: N- f. d5 U5 \

9 }  [& i2 N7 r. G( z我咪係清揚brother囉, 唔信妳問下佢, 在EF有邊幾個撐佢?
8 \5 Y+ p$ ~1 T$ I% Y6 K唔好認屎認屁啦
Originally posted by no.21 at 2006-5-29 23:21:
/ }8 k+ I4 l: I! z6 F" r, H" q( d, R# V' Y! R+ F' E
食屎吧,妹妹喂你食
/ [8 q! O; C3 W& U( m- A" j+ P
唔喂好衰0既, 我要妳痾d屎先食...........

400 x 184 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 2006-5-29 23:22:
9 v- O6 U0 d$ i5 O; F  e6 ]* I' p2 Y! U
7 v5 z7 ^& }4 E/ j天意梨既.....只怨你今晚撞妖......Efun双妖
5 I3 M/ ~2 i- ?' R( j) a
我係"棍妖", 你係"老妖"..........

一定會一舉成名, 威震江湖.jpg

一定會一舉成名, 威震江湖.jpg (35 KB)
380 x 211 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-29 11:24 PM:; z$ M- B3 j* |7 m5 A# H: a  P6 q
/ n+ n/ h, C5 g6 ?$ o
唔喂好衰0既, 我要妳痾d屎先食...........
+ o+ N& {% D( c, }. w6 ^+ y4 b
屎都玩埋
Originally posted by d228216 at 2006-5-29 23:24:
4 W9 `( o/ g9 ], l9 M6 j- I$ ^: K- Z. m% H  d
唔好認屎認屁啦
- D  m! Q0 K6 ^6 [6 D! ^0 `8 {

你咁維護佢, 唔通同佢有路.jpg

你咁維護佢, 唔通同佢有路.jpg (26.7 KB)
349 x 213 PIXEL下載

Joga Bonito
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
我又玩

Originally posted by d228216 at 2006-5-29 23:25:
. f$ r& I* J1 y7 J: H8 g6 H9 f, _
! v$ `9 I3 F% P  [" F+ R屎都玩埋
! Y5 j% N0 F" _& J, D; B' \8 Z

001我都唔想咁, 係人地迫我.jpg

001我都唔想咁, 係人地迫我.jpg (11.3 KB)
352 x 288 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。