<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2006-6-15 07:28 PM:/ d5 ^+ g. `( B6 ~9 b

1 i$ N( p4 _8 x1 T  H6 h) D  m! Q9 K. a( ^: N( Z1 L6 ]' _& ~" A
3 z1 R5 J8 F4 Q
記錯你係gn仔添Sorry~~
3 T- a( ]/ c# ~
8 i5 Z% }* b$ f& C. G近排比佢搞到好混亂
+ ]  t! E/ Z; `. E# d) F9 v2 N2 r- D) B% K" |$ c
[ Last edited by ckyckk on 2006-6-15 at 07:29 PM ]
; l8 |" e. e3 @! v+ c
其實你遲d會俾我搞傻
我得1個分身 testbabe  係用棃試 setting 的. 我唔會分身出post的.
Originally posted by d228216 at 2006-6-20 02:11 PM:+ A' ~3 \7 ~( J9 N
我得1個分身 testbabe  係用棃試 setting 的. 我唔會分身出post的.
! B1 h! N. O5 d4 Z1 ~
我知唔係你

有人見到就同隻鬼爪講聲.4 k! _4 O' H* S+ ^' H# K, y( ~) m
4 o, n# K% F, H1 X- v5 Y
件事唔發生都發生咗, 你地覺得点都好, 我就奶咗野.  冇野好講.* n: n+ |) R) t# D1 @
; K6 v4 V  w0 N+ e) G% O3 G( z, e
個死人户口既分加番比你.  唔該你地全家人既 password 唔好 share 啦.
Originally posted by d228216 at 2006-6-21 12:18 PM:% p) b) ~! J- W
有人見到就同隻鬼爪講聲.
$ L9 i7 R! O7 F$ q" ~- |  R: ^
8 `6 V( u' D: x+ v: o7 C! `件事唔發...
# q9 J# e9 u3 k( U3 Z
Originally posted by d228216 at 2006-6-21 12:18 PM:
8 {- W, f1 F% \$ j- T  n; k" w有人見到就同隻鬼爪講聲.0 l0 O$ k* J! H# i0 F. c2 v

# z- ?; p6 F# L* |% m# V& I+ W件事唔發...
+ m" v# R( b5 G! H$ G, e扣左都可以加番~

Originally posted by d228216 at 2006-6-21 12:18 PM:
( }1 k1 W& i( y, h有人見到就同隻鬼爪講聲.( n' R8 M0 t/ i! ~1 H, s2 b
8 y( k, W9 a. F% Q2 H$ m
件事唔發...
, f9 E7 b# {7 _+ M8 B4 J7 k
得la~~~今次當教訓囉,我地友情永存
; p1 A6 x1 s3 L$ A7 ~9 V我地唔當pw共用系一回事,你認為我地會比D傻仔um兩咀就會改變咩???
) ^4 w8 M0 l2 r1 a& W$ A8 n7 v當然,為免我旗下D分身被洞識,我既所有ac也有不同pw,而且冇個系佢地共用果個# b# c+ A, X# z; D' |* H
2 \0 M1 R3 V0 J) n
順帶一提~~~你加多左5分比『啞巴』
" ~& l% g; Q$ @* p. X
4 S# N: r& a+ z' O[ Last edited by no.21 on 2006-6-21 at 02:03 PM ]
你條粉腸重騎騎笑, 我就雞毛鴨血, 啞咗事小, 我本身都唔係咁大興趣講野........最慘既係第=D野.
0 W: Y5 E. C, \" Y
7 E' H4 ^& T5 `( |6 z, j! O友情永存 ------ door small you
Originally posted by d228216 at 2006-6-21 08:05 PM:
& O% i3 D2 z6 Q" T3 e: Q6 C你條粉腸重騎騎笑, 我就雞毛鴨血, 啞咗事小, 我本身都唔係咁大興趣講野........最慘既係第=D野.; {. U" B; X* p& Z: K  Y

% ?- @) m4 w- Z& t& E友情永存 ------ door small you
2 p9 y* M' r, T: S
門小你呀

Originally posted by d228216 at 2006-6-21 08:05 PM:" S) i, E* T+ `$ J  m
你條粉腸重騎騎笑, 我就雞毛鴨血, 啞咗事小, 我本身都唔係咁大興趣講野........最慘既係第=D野.
) ]8 ?! U( P; b% l2 J- t  j
1 o2 Z4 w% }1 U' N( l+ `+ h: \5 l友情永存 ------ door small you
1 s# C! L$ N9 u6 \
你小我我冇感覺的" e8 _* B3 y: F& t8 Z% K1 i
話晒我面皮比牛皮還厚10倍
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。