<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by no.21 at 2006-6-29 09:25 AM:
. C' V, W6 X9 `0 P) K% O& F
8 _) ^/ I% B: V5 l( \冇人叫你管港男,叫你好好睇實D白痴狗咋,同我有仇果三隻ar,abc,假人,M字頭86尾
+ }1 C3 M3 w2 A, K! }- u
體育版又唔係睇肉版, 更加唔關我事.
Originally posted by d228216 at 2006-6-29 10:52 AM:
. T( F- z/ b$ w/ _/ y9 R: P/ u: p/ @* O4 \4 g% S8 C
體育版又唔係睇肉版, 更加唔關我事.
7 `6 P. W3 M0 v9 t( C; d唔好理low,ef沉咋麻,影響唔到我,我都冇感情留系度
Originally posted by no.21 at 2006-6-29 02:54 PM:1 a" @0 r" W2 T9 W1 h1 k8 p

, }3 ^1 y3 _8 Y/ N6 G: p6 S唔好理low,ef沉咋麻,影響唔到我,我都冇感情留系度
1 ]3 h. x" H1 q. s9 N8 ?* @
Originally posted by d228216 at 2006-6-29 03:51 PM:& _8 |8 P5 ?/ {
& W6 S; Q1 t- M5 V) m7 _& o" J. P8 h
' i  E: f3 j+ i/ t
笑乜ar???
Originally posted by no.21 at 2006-6-29 04:00 PM:  U3 \' L; z, k2 |! Z+ [
/ ]# o1 t& W% Y
笑乜ar???
/ x: Q" L! `8 _1 l/ D
>>>影響唔到我<<<
Originally posted by d228216 at 2006-6-29 04:03 PM:2 o9 \. D9 x  d, @9 z1 r. g6 {( f, f
5 g" p4 P. |* ^! ]3 s# D+ G% e
>>>影響唔到我<<<
+ ^1 M' K- Q: e9 N
(EF死吧), r' M- y8 {; V2 N& `: }+ `
我都系養傷玩多兩個week到,玩寸D
Originally posted by no.21 at 2006-6-29 04:06 PM:7 ^( g6 A/ V  s6 U  S

# Q  |0 D- |" {) L  s! I(EF死吧)( V& o6 D* Z9 Z) p$ Y  p* x
我都系養傷玩多兩個week到,玩寸D
" e6 L! v+ H+ I, A, z
* y" z; {3 A# O; x& F0 ^5 p' C
到7月13日, 賭咩??
Originally posted by d228216 at 2006-6-29 04:09 PM:
8 Y' G! B# K2 D) p' j, g
$ P: M  a) U8 c) F+ e
! S1 f4 _$ E3 J* J/ l! p到7月13日, 賭咩??
1 ^- C0 a) D3 E) w2 f* l1 aum~我都好耐冇上黎,你輸梗
賭咩??
Originally posted by d228216 at 2006-6-29 04:23 PM:
$ Z9 Q/ X' ]3 @) S賭咩??
- {$ K+ h' B5 u) c4 ~. x5 a6 D
你話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。