<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-6-20 02:02 PM:
- c6 v1 v* F$ @. o+ C9 m
5 y& q  {8 `. d( [) f' x3 h3 d你唔好出年至覆
1 g  l$ B* |- @# c
我真係想出年至覆
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-21 07:02 PM:" O( q1 ^& b3 c+ w
.......................~!
' [& t$ d( A" Z7 O# S9 f* t2 Q
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-22 12:33 PM:
8 V# m% ]3 {5 h
3 S8 Z8 A5 p) S, U6 x! {# z我真係想出年至覆
4 V3 x. ~/ j# r+ M泔無良!!!!
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-22 12:33 PM:7 e& ]- d7 c' D) H/ A% h
" L4 }$ m! D* d3 f  U1 q
3 D+ k& \$ X, Z/ Z" a0 x9 r2 t
Originally posted by d228216 at 2007-6-22 12:44 PM:& t; Z* @) i9 a0 c/ E

1 M1 z: X  V& o. A. l, T; F2 t泔無良!!!!
" {! [/ Z$ g, p( R& A% m1 j
我都唔想
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-22 07:05 PM:
4 K1 d9 _: G) ]% n& |2 y' j8 x8 N' Q8 I6 A5 Z
# X5 a* G7 x; b- E3 {你頭像好似唔多掂
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-23 12:05 PM:+ J9 L( q% x4 E. Z  R/ x2 I
( n5 U; {( x6 o1 |0 h4 h- _: U! B
你頭像好似唔多掂
" ~  B+ ^0 V4 Q: Y6 |, u1 M
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-23 12:56 PM:: e2 K' k1 v/ Z! A/ N
# W% ?- W9 P  p
* ]" a; X' m9 f& t* m8 |
你係咪唔識打字???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-23 08:01 PM:( I) f) N+ d  L

! e! f. c6 F$ s# Y你係咪唔識打字???
2 L( s1 f( K+ I# z4 m
唔係..............
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-23 08:05 PM:1 M* w0 h7 r) y
' V( Q+ U, a9 {1 k' ?3 H
唔係..............
+ q" d5 b$ G& p2 C3 G2 G  A我明概
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。