<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【女士專區】以女性角度剖析兩性問題
返回列表 回復 發帖
有熱水,沖涼先!
聯合有D鋪賣Burberry、V.Westwood同P.Cox都係假架,我條仔係係手袋公司入面做架!

你放d咁既�O上來, 你boyfd真係多得你唔少
Originally posted by Lincoln at 2005-3-19 11:38 PM:

咁唔識合我喎!
你唔係號稱d嘉華密製公仔�╪n勁嫁,

試�怞P你boyfd轉一轉d食法, 可能有意想不到的效果呢!
Originally posted by cyhk at 2005-3-19 11:40 PM:
聯合有D鋪賣Burberry、V.Westwood同P.Cox都係假架,我條仔係係手袋公司入面做架!

你放d咁既�O上來, 你boyfd真係多得你唔少
我條仔公司係賣正貨架,佢話Burberry就係日本同依世丹攞,
V.Westwood同P.Cox就同香港V.Westwood攞,
但係V.Westwood同P.Cox反貨慢過水貨喎!
Originally posted by cyhk at 2005-3-20 12:00 AM:

你唔係號稱d嘉華密製公仔�╪n勁嫁,

試�怞P你boyfd轉一轉d食法, 可能有意想不到的效果呢!
還珠格格個家姐同妹呀你!
我見你�W問應唔應該帶套? 似乎好有興趣研究
至好心給d建議你姐, 咁又要還珠格格,
真係好心沒好報, 天呀
Originally posted by cyhk at 2005-3-20 12:12 AM:
我見你�W問應唔應該帶套? 似乎好有興趣研究
至好心給d建議你姐, 咁又要還珠格格,
真係好心沒好報, 天呀
我個fd條仔呀唔用架,拍左一年拖,一次都唔用,
佢地鬧交都鬧左成唔知幾多次啦!
今晚點解沒人入來吹水
連最捧場既版主都唔知去�W邊

我可唔可以放Mozart的音樂上來,
會唔會侵犯版權被人拉嫁
Originally posted by cyhk at 2005-3-20 12:59 AM:
今晚點解沒人入來吹水
連最捧場既版主都唔知去�W邊

我可唔可以放Mozart的音樂上來,
會唔會侵犯版權被人拉嫁
好似無乜人咁,
咁你覺得應唔應該用套呀
Originally posted by Lincoln at 2005-3-20 01:15 AM:

好似無乜人咁,
咁你覺得應唔應該用套呀
你今晚好似d舊時既唱機走線咁, 係咁重複同一個問題, 好悶,
我梗係話唔好用套啦,咁鬼煩,

不過如果怕有意外, 要我用,
我都會尊重有關要求, 做個有責任心既人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【女士專區】以女性角度剖析兩性問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。