<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ian2910 at 2006-10-31 12:54 AM:

你地唔係撐我ge咩?乜都謝晒.......
係~~
只係我諗起聽日要返工....
所以我謝左唧......

仲要今日一別.....
可能要到星期五先可以再見......
到時你先可以再講返d進展我知.....
我又脫曬節......
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-31 00:56:

我有好多啊
不過我一定唔放出黎
死仔包,攞出嚟now, this is an order!!!
Originally posted by 極樂 at 2006-10-31 12:58 AM:

係~~
只係我諗起聽日要返工....
...
諗起聽日番工我都..............
Originally posted by ian2910 at 2006-10-31 12:54 AM:

你地唔係撐我ge咩?乜都謝晒.......
唔係謝
只係支持都會有盡的一天
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-31 12:56 AM:

我有好多啊
不過我一定唔放出黎
唔睬你~~
Originally posted by guswan at 2006-10-31 12:59 AM:

死仔包,攞出嚟now, this is an order!!!
我只聽媽媽話
Originally posted by 極樂 at 2006-10-31 01:00 AM:

唔睬你~~
有得down架
Originally posted by ian2910 at 2006-10-31 00:58:

不過小師姐都唔慌差得去邊ge,一個好人加個雷字就係索ge一種........
咁我呢??

你留番呢d野lum小師妹啦~
Originally posted by guswan at 2006-10-31 12:55 AM:

我地推佢去死.....
我係白老鼠??不過老鼠都有主見ge,人地意見多個參考姐,唔通衰左賴人咩!
Originally posted by ian2910 at 2006-10-31 12:58 AM:

不過小師姐都唔慌差得去邊ge,一個好人加個雷字就係索ge一種........
我都想索.........
可惜我唔係~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。