<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-21 06:37 PM:9 S* u. x! [1 s; B. [2 o
: Y6 R" L; @* O! N- E+ t. D% _
邊度咁玩你呀,不過見00齋得濟咁加多個字囉!
9 L* O" `% z; w* H" u% e
加個仔字囉
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-21 06:37 PM:
" w- z7 r3 b2 k) H  c8 d. R
! \! ?* m7 @% d加個仔字囉
1 B* H6 w6 ^+ ^* v: b& s) M+ ~: w
事但啦,我用九方架,兄字都係打一下,個仔字要打兩下架!
我有一問,請問點樣張條Link改做成個topic名呀!
Originally posted by william303 at 2005-6-21 18:33:
2 c* R: c; p% X* p: s# uhi~~左仔&00兄
5 s6 d' }) _4 [7 C! J7 qhi~威水
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-21 06:45 PM:
  E  }8 C7 F( Y) F/ H; q& ~- ^" y$ M
hi~威水
1 }/ L2 i4 W* ?" l, Rhi~~左爺
Originally posted by william303 at 2005-6-21 18:45:
" \1 \* y4 P8 Q我有一問,請問點樣張條Link改做成個topic名呀!
# y( w" U) \$ a9 P% c[url=  (網趾)            ]  名   [/url]
hi all bro.
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-21 18:47:0 K$ e! p4 q: i0 o$ u- A

0 F8 ~% [2 ^+ e% Nhi~~左爺
3 \) `% w- ]5 R/ k5 g0 S8 c你又咁叫我=.="
Originally posted by william303 at 2005-6-21 06:40 PM:) d& ~, }7 V: ^& a4 W

2 D$ R& U) @, L事但啦,我用九方架,兄字都係打一下,個仔字要打兩下架!
8 S' C" A4 \6 r6 Y& _; e; M
我原全唔明九方點用 =.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-21 06:47 PM:
: i& m( {( X- j* d
+ Z+ P# p% L0 P4 ^0 _/ M' P: m旅遊特區
  ?0 Z& K3 d+ l; _; q

1 ~8 V+ J  p6 Y# \3 x7 x/ [  Z+ v% E' i  v$ b( a
旅遊特區
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。