<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
想爆嘢嘅杜夫仔,
唔好俾人知我性別呀
正在瀏覽此論壇的會員 刷 新

SCM   eqhigh   @娛樂滿紛   d228216   gn00987333   小小康   小强  
kakeidevil   mme   QuiGonJinn   注冊了   sniper  

Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 10:36 PM:

好緊湊......搞到我都未回得切神!!
最感動係最後果番話同果個擁抱!

不過臭屁 Gil 為左開連鎖店竟然變節!
我都係睇D唔睇D咋!
不過我見個歡仔同我平時同人嘈果陣既型格,所以覺得佢型咋!

[ Last edited by 自由神 on 2007-5-30 at 10:40 PM ]
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-30 10:37 PM:

我就係分到 男子氣既女仔 同 娘娘腔既男仔
咁我想問下,<我愛章小慧>係一個點既會員呢?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-30 10:38 PM:
正在瀏覽此論壇的會員 刷 新

SC...
有女到!
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-30 10:37 PM:
想爆嘢嘅杜夫仔,
唔好俾人知我性別呀
唔男就女架拉 ... 除非
Originally posted by 自由神 at 2007-5-30 10:40 PM:

咁我想問下,<我愛章小慧>係一個點既會員呢?
好會員
大家巧 !!~~* =]
禾又黎喇,,,,,,卡卡,,,,,,~~~~* *V*""

吾豬上次 boy boy 豬同禾介紹果戈 甘甘 響冰樹尼 ?,,,,,,,,)_+ a.a"
佢話 甘甘哥哥 系巧人黎 ka,,,,,,,,∩▽∩㊣~~~^
希望各位哥哥姐姐可以幫幫禾,,,,,,,等禾色到 甘甘哥哥 啦,,,,,,,,哇卡卡卡卡,,,,,,,,,~~~~*)(
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-30 10:43 PM:

好會員
可見你o係網上世界唔識認人囉!
Originally posted by 注冊了 at 2007-5-30 10:44 PM:
大家巧 !!~~* =]
禾又黎...
你番黎啦!

甘甘豬搵到新目標ShXXXy呀!你無行啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。