<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-6 02:02 AM:
7 F. R! |2 n. j& g1 u* a" O
7 D- q: m! R$ ]6 l- x- eo.....佢咁夜都唔訓??
& k- W9 C! h- W1 W& {/ m6 k
岩岩傾完,其實我都未確定我地既關係
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-6 02:02 AM:8 k/ O3 c/ w4 {7 Q

7 \5 d. D' a6 Babc佢成日都沉唔到氣.....  a8 p+ s% ?. N4 N
條傻仔而家識驚喇,唔會咁口出狂言嫁喇
7 a5 q/ r+ B2 w9 z% R6 R! Y
- p0 \) E+ F9 n& P! t8 B咁有時對住呢d人又好難忍ga
0 g2 l; j2 V! y) U6 N4 H5 m
  O# r( ?' K* V/ V  t2 l好難講,佢未必識驚
Originally posted by twh1110 at 2005-7-6 02:02 AM:
/ ^/ K; Z6 V5 u* w; q  c- E( K( h+ y& M
邊條粉腸?
$ E/ @9 ^" v  O$ V, _5 b
一到夜深﹐點解個個講野都變得咁粗皮既﹖
Originally posted by twh1110 at 2005-7-6 02:02:; E6 @& {6 f& @: G# S
3 T# e9 n! f; J7 E+ K, j: A
邊條粉腸?
0 Z* N9 p& |/ v; x. |; a
清涼...唔係..係揚
Originally posted by twh1110 at 2005-7-6 02:04 AM:/ L+ t+ U5 o. h* H8 U

# N0 j6 O3 i  X# K3 o  w岩岩傾完,其實我都未確定我地既關係
6 f+ g! F% [# q* m
曖昧......
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by twh1110 at 2005-7-6 02:04 AM:+ ^) V7 H6 U) W9 {& R4 w" }

( }! |( _4 n% ?7 a1 }& Y, H岩岩傾完,其實我都未確定我地既關係
7 L: X5 t) \% ?0 W% M! \
你鐘唔鐘人先~~
Originally posted by simen022787 at 2005-7-6 02:05 AM:
0 I' [7 P! W* E6 v  B4 y" O
: y$ D* A1 \1 d, X; X一到夜深﹐點解個個講野都變得咁粗皮既﹖
$ I. Q/ H: s8 B% a7 \

- q6 y$ g: ]. Y1 L# p5 @5 A' A3 i' `係law,我好斯文架ma
Originally posted by michael86 at 2005-7-6 02:04:
3 Q4 W. u  M" Y4 }咁有時對住呢d人又好難忍ga8 y) l1 k+ ]; j4 ^2 N& o
5 C8 X" A" v: W+ c0 \% `
好難講,佢未必識驚
. Z. U) f, Q" p; F4 I& S
咁我都知既.....
% D: K, }! \+ g& {0 H1 b0 s. b
佢知道有吒樣野,仲唔驚呀,叫佢唔上ef一日都想死
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-6 02:05 AM:/ n( n5 \6 j/ R, S
2 R9 F9 V0 Y" ]* K4 @6 A
清涼...唔係..係揚
( G' B" n1 B) L5 `/ d: W! h$ Z

% r4 A/ D4 C0 @2 vhaha!! ?7 }- x) @! S9 e/ G

8 F' a. \& q. I# h! B閃人先聽la,晚安
Originally posted by simen022787 at 2005-7-6 02:05:4 V& o- M  A. E. n
  j" u1 w! O8 m9 o& g& |. T* G' e
一到夜深﹐點解個個講野都變得咁粗皮既﹖
- \, Z% k' K* Y/ X
有d咁既事!?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。