<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 d228216 於 2008-9-30 01:38 PM 發表:

1968年出產 美國 Harman/Kardon 極品晶體放大收音擴音機
我剛剛買了白光的復刻碟。。。試機
原帖由 Lee3 於 2008-9-30 01:41 PM 發表:

hell no, 現在才開始,美國沉淪=世界性爭取收購美國的產業
咁都唔一定係中國姐
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 e_e 於 2008-9-30 01:45 PM 發表:
咁都唔一定係中國姐
但美國卻欠中國很多錢,中國對你沒事又之可,一追數,吊,連白宮都拿
原帖由 Lee3 於 2008-9-30 01:50 PM 發表:

但美國卻欠中國很多錢,中國對你沒事又之可,一追數,吊,連白宮都拿
咁只係代表美國弱而中國有佢把柄姐 ,
唔代表中國會強~~
原帖由 e_e 於 2008-9-30 01:55 PM 發表:
咁只係代表美國弱而中國有佢把柄姐 ,
唔代表中國會強~~
有錢就會強,只不過是國強民弱
原帖由 Lee3 於 2008-9-30 01:57 PM 發表:

有錢就會強,只不過是國強民弱
那次是中國民變之最???
1.  張角  
2.  黃巢  
3.  李自成  
4.  洪秀全
原帖由 e_e 於 2008-9-30 02:02 PM 發表:

那次是中國民變之最???
1.  張角  
2.  黃巢  
3.  李自成  
4.  洪秀全
我比較喜歡 洪秀全,不過都不算成功。太平天國最過癮。
原帖由 Lee3 於 2008-9-30 02:12 PM 發表:

我比較喜歡 洪秀全,不過都不算成功。太平天國最過癮。
誰是你最喜歡的一代權臣???
霍光
王導
謝安
爾朱榮
侯景
多爾袞
原帖由 e_e 於 2008-9-30 02:14 PM 發表:
誰是你最喜歡的一代權臣???
霍光
王導
謝安
爾朱榮
侯景
多爾袞
你識我唔識
原帖由 Triangel 於 2008-9-30 01:14 PM 發表:

你睇, D佬有 三十幾萬音響 Blu-Ray 組合, 都係用 部VCD 招咐客人乍!
吾知部收音機有冇 AM/FM?
親疏有別
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。