<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:05 PM:5 K5 ?. V% p5 G4 x4 G  Y1 ^# S# n
9 C: T" ?7 g* Q; y- m' A
醒目仔
1 F% `8 f7 j. c7 u( Z
我更係醒
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:05 PM:
3 D' g& t7 O" p/ X& S5 H' u' z. V) E- ?4 {2 W2 ^
(.)(.)"1 R( v+ L8 Z, D% H$ g
  ^
& N1 Z% F1 s# C, P哦...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:05 PM:
4 A' ?" P7 g9 R5 Z5 q
4 Y& ^5 A" d" P+ R- W+ D5 Q$ A9 @" e我更係醒
2 ^; y, {& V% P5 f; F放長雙眼睇@@
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:05 PM:) X8 e& H  ^8 O$ r5 `8 n1 [; x
/ `+ W4 W  K* H) \
哦...
) \* o0 q* }5 r' ^, d( I0 C$ i仲有T^T,><.)D
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:06 PM:
) Q( b0 r+ g: w
* v% j! T4 c" \0 ^放長雙眼睇@@
0 X* d$ K, l2 l
........
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:07 PM:
% ?. j! H2 X4 j
4 @( `7 [1 @& Y9 ~  j仲有T^T,><.)D
) A! N9 k1 ]" j3 l1 ]* n; F唔知點覆好
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:08 PM:( |, y* Q  i# e% w0 \* T. V

: \7 ], M8 F+ F* f/ C3 @0 f3 ?唔知點覆好
( w7 x3 o+ l$ z5 b! T. r; l# D
你咪"-.-凸"咁LAW
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:08 PM:
: |! E( h. \- \6 _. y" B0 B( t% _% a
) g  g( m3 f! L2 \% l你咪"-.-凸"咁LAW
* I' _0 Z, N& h+ R, H8 g- s7 \; K
唔明點解
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:09 PM:! f1 j3 I/ G: R2 l2 Q& F. K9 O
* }+ F0 D$ r- S* ^! Q1 L
唔明點解
: Y) `( {3 {2 ~3 g; G# ^) t: _
Okok,唔想教壞你:cool:
你幾多歲牙?
: K0 S( b3 N. W英文又唔識多個...又好似入世未深咁-0-
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。