<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by guswan at 2006-10-31 01:17 AM:

好唔好出賣啊女呢,
post啊女嘅大相出嚟.
由得我吐血吖喡~
..............

唔好呀唔好呀唔好呀老豆仔~~~ 乖la ~~ 錫錫~~ 乙水返你好冇
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-31 01:14 AM:

傻la 仔仔我點會介意'

我同你o個日打機都不知玩得幾開心~ 要多謝你呀~~^^ 你唔見我尋日狂笑ga 咩~
你唔開心我先傷心啊
同我一齊出街都會唔開心
真係好大打擊嫁
Originally posted by ian2910 at 2006-10-31 01:25 AM:

鐘意人唔係用佢泥填補自己ge,呢樣我都思考過.......

當我同佢一齊而一心祇希望佢付出,咁我覺得唔適宜一齊囉,唔想佢咁辛苦.......
................................

唔知點答好﹐都係極樂姐姐妳解救佢把la
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-31 01:27 AM:

你唔開心我先傷心啊
同我一齊出街都會唔開心
真係好大打擊嫁
傻豬你幾時見我同你傾計唔開心過呀
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-31 01:27 AM:

................................

佢話激氣得滯掛........
Originally posted by 極樂 at 2006-10-31 01:19 AM:

post 啦~~post 啦~~
呢d唔係叫出賣丫~~
係叫分享~~又唔會睇蝕既~~

要睇多d靚野, 人先會變靚架~~
........... 妳又幾適合做sales....................
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-31 01:15 AM:

好啦﹐不過late d 先好冇?

聽日或後日我會post 我去香港o個d 相(冇花冇假)上live chat 俾班兄弟睇﹐睇o下美人妳夾唔夾到時間la~~^^
咁我聽日係到狩獵啊
Originally posted by 極樂 at 2006-10-31 01:25 AM:
哼~~~~無曬人添~~
嬲豬丫!!! 又無人~~又無相.........
嬲豬~~嬲豬~~
好la星期五有相la ~ 咪嬲豬好冇?姐姐乖啦~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-31 01:27 AM:

i get  the wrong meaning?
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-31 01:28 AM:

傻豬你幾時見我同你傾計唔開心過呀
咁都好d
日日同我開心渡過都幾好嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。