<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
好驚7日仲打緊風,睇唔到jam project hk live
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
原帖由 kakeidevil 於 2008-10-2 07:53 PM 發表:
正如我係一個處男一樣
~~~~~~~~~
我想知如果我以自修生身份今年報會考
考出黎好過上年 咁我讀ive個邊有冇著數
原帖由 SCM 於 2008-10-2 09:05 PM 發表:
叫多個保障  但讀ive 來說無咩著數  除非你再另ive 其他系
原帖由 akakak777 於 2008-10-2 09:09 PM 發表:

叫多個保障  但讀ive 來說無咩著數  除非你再另ive 其他系
我一早打算轉科  不過就要係ive校內考得好先有得轉
唔知會考有冇幫助
原帖由 SCM 於 2008-10-2 09:05 PM 發表:
睇完e套既中段 , 我真係想試下比女仔姦
http://12looklook.com/haokan123/watch.asp?id=15514
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 SCM 於 2008-10-2 09:16 PM 發表:

我一早打算轉科  不過就要係ive校內考得好先有得轉
唔知會考有冇幫助
咁一定好有幫助
原帖由 akakak777 於 2008-10-2 09:20 PM 發表:

咁一定好有幫助
問過幾個人既意見
個個一聽到我話我上年5科合格
都唔建議我去考
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。