<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckp1117 於 2008-10-5 01:53 發表:

你好鍾意馬騮仔喎
呢d 得意吖嘛~
原帖由 ckp1117 於 2008-10-5 02:02 AM 發表:
佢地一d都唔似,娜娜
娜娜早排行 underwear catwalk 你有冇去 ?
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-5 01:58 AM 發表:

呢吓先大鑊!
我喺膠燈幫個朋友手嗰陣試過比兩個元老級會員炸足成百個pm 問買窩輪呀...........
你係咪用左趙海珠尼做頭像
原帖由 ckp1117 於 2008-10-5 01:55 發表:

當個個純文字就好大,加上可能有人會用pm來做一d唔合法的事
原帖由 ckp1117 於 2008-10-5 02:02 AM 發表:
佢地一d都唔似,娜娜
呢啲就是叫"當局者迷"
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-5 01:58 AM 發表:

呢吓先大鑊!
我喺膠燈幫個朋友手嗰陣試過比兩個元老級會員炸足成百個pm 問買窩輪呀...........
點同 !!

你果 d 可以賺到買飛機

我果 d 班友要黎打飛機
原帖由 e_e 於 2008-10-5 01:58 AM 發表:
蝦你d咩???
話 stephy 唔正
原帖由 ckyckk 於 2008-10-5 02:03 AM 發表:

娜娜早排行 underwear catwalk 你有冇去 ?

只係知有莊詩敏,原本諗住去的,點知某人話唔同我去,跟住我就無去
第二日先知,原來有娜娜
原帖由 ktwu2007 於 2008-10-5 02:01 發表:

boy, 我想講多樣.
係 火熱頭條 度, 可唔可以叫 admin 開個户口比我地入數, 咁樣可以比d 無信用卡的可憐虫都可申請,
完成入數, 再 post 番收據條碼
我問過喇, 但係如果有會員要cut a/c, 甚至要求退錢嘅話, 由於銀行嘅關係, 手續對雙方都會好麻煩.
admin 又唔想d 會員到時以為佢拖延呃錢, 所以遲遲未實行......佢都想咖, 但係生意嘅嘢佢想均真d 好, 咁佢又有道理喎
等我又同佢傾傾先~
原帖由 小小康 於 2008-10-5 02:05 AM 發表:

呢啲就是叫"當局者迷"
好想影
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。